VIDEO: Primul care a intervenit pentru salvarea bărbatului înecat la Cornișa este un copil de 14 ani

VIDEO: Primul care a intervenit pentru salvarea bărbatului înecat la Cornișa este un copil de 14 ani

Un martor a filmat momentul în care bărbatul de 43 de ani a fost scos din piscina exterioară a Cornișei, marți. Imaginile au fost trimise pe adresa redacției, iar concluzia care decurge din acestea este stupefiantă: un copil de 14 ani a fost cel care a sărit să salveze bărbatul, în timp ce salvamarii se certau pe marginea bazinului.

Botoșăneanul care a înregistrat momentul scoaterii din apă a bărbatului susține că salvamarii au întârziat operațiunea de salvare, disputându-și atribuțiile și sectoarele de activitate.

Sub orice critică au fost, nu se poate așa ceva!”, declamă martorul, cu referire la salvamarii prezenți.

Așa este! În timp ce salvamarul cerea ochelari pentru a intra în apă, un băiat aflat acolo a intrat în apă pentru a-l aduce la suprafață pe acel om!”, spune Alina G., o altă martoră.

După ce a fost scos din apă, i s-au făcut primele manevre de resuscitare, operațiunea fiind continuată, ulterior, de către cadrele medicale de la SMURD. Sorin Tudor Ciolac a fost declarat decedat la o oră de la internarea sa la Reanimare.

Informațiile ajunseseră, din surse care au cerut să rămână anonime, încă din timpul operațiunii de resuscitare a bărbatului, despre care am detaliat aici: http://stiri.botosani.ro/stiri/eveniment/barbat-inecat-la-cornisa-update-s-a-confirmat-decesul-acestuia.html.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
274

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5304

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
207

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...