Bărbat înecat la Cornișa. UPDATE: S-a confirmat decesul acestuia, care a avut loc la spital

Bărbat înecat la Cornișa. UPDATE: S-a confirmat decesul acestuia, care a avut loc la spital

Eveniment nefericit fără precent la Cornișa. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a fost solicitat, marți după-amiază, pentru a interveni în cazul unui bărbat în vârstă de 43 de ani, care s-a înecat în zona trambulinelor. 

Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă a ajuns la fața locului, l-a intubat și l-a preluat pe bărbat, acesta fiind transportat la spital în stare critică. În prezent, este internat la Reanimare.

Așteptăm informații. Nu cunosc detalii despre incident, abia am ajuns aici”, a spus Eugen Țurcanu, directorul DSPSA, imediat după aflarea veștii nefaste.

Din primele informații, operațiunea de salvare ar fi decurs în mod scandalos, salvamarii având dificultăți în stabilirea persoanelor care să intervină. În acest timp, cel care ar fi sărit și l-ar fi scos pe bărbat din apă este un adolescent de 14 ani, conform unui martor ocular.

Totodată, avem informația că una dintre ocupațiile celui înecat este de salvamar. Acestuia i s-ar fi făcut rău după ce a sărit în bazin.

Polițiștii ajunși la fața locului au demarat o anchetă.

Revenim cu detaliile exacte.

Update: resuscitarea continuă, însă surse medicale susțin că șansele ca bărbatul să trăiască sunt minime.

Update: Cel înecat a fost salvamar în tinerețe, activitatea sa în acest sens fiind încheiată în urmă cu mai mulți ani. Bărbatul venise la Botoșani în concediu, din Irlanda.

Update: Ipoteza lansată de către martorul ocular citat este infirmată de către administratori.

Update: Poliția efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor producerii incidentului. Având în vedere că bărbatului i s-a făcut rău după ce a sărit în apă, iar moartea nu a survenit pe loc, neucropsia va arăta cauzele exacte ale decesului. 

Update, 16:06: Bărbatul a încetat din viață, în ciuda eforturilor de resuscitare depuse de către medici.

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bătrân a fost accidentat de o mașină a cărui șofer nu a fost atent la manevra de dat cu spatele

Duminică, 17 Ianuarie 2021
537

Un bărbat de 79 a fost accidentat grav de o maşină care a ieşit cu spatele dintr-o parcare. Accidentul a avut loc vineri seară în Truşeşti.În momentul în care un autoturis...

Loc de dat cu…EPIGRAMA (128)

Duminică, 17 Ianuarie 2021
294

O rubrică realizată de profesor Georgică Manole, scriitor, epigramist:Cristian Preda este cunoscut ca profesor de ştiinţe politice la Universitatea din Bucureşti, europarlamentar şi autor d...

Cutremur în România. Unde s-a produs și ce magnitudine a a avut

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2021
437

Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 pe Richter a avut loc în zona seismică Vrancea, la orele 18.20.33.Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 82km E de Brașov, 96km ...