Vezi câștigătorii concursului “Ce poți face din capace de PET-uri?”

Vezi câștigătorii concursului “Ce poți face din capace de PET-uri?”
După mai multe ore în care elevii care care au participat la concursul “Ce poți face din capace de PET?" au construit mozaicuri din capace de PET-uri cu tematici de mediu, au fost desemnați și câștigătorii.

Premiul I, la gimnaziu, a revenit Școlii din Dângeni, iar la clasele primare premiul I a revenit Școlii nr. 11 din municipiul Botoșani. Fiecare echipă a primit din partea organizatorilor câte o bicicletă.

Locul II la clasele primare a fost obținut de Școala din Orășeni Deal, iar la clasele V-VIII premiul a revenit Școlii nr. 7 din Dorohoi.Participanții au primit seturi pentru tenis de masă.

Locul III la clasele primare a revenit Școlii din Roma, iar la gimnaziu premiul a fost adjudecat de Școala nr. 7 Botoșani.Premiile au constat în mingi de fotbal.

La ediția de anul acesta a concursului “Ce poți face din capace de PET-uri" au participat peste 600 de elevi din clasele I-VIII de la unități de învățământ din întreg județul Botoșani.

Cu toții au primit șepci, tricouri și diplome.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

65 de candidaţi s-au înscris pentru posturile de asistenţi medicali la Spitalul Județean Mavromati ca să lupte cu Covid - 19

Miercuri, 8 Aprilie 2020
1878

Reprezentanții Spitalului Județean Mavromati au scos la concurs 20 de posturi de asistenţi medicali debutanţi, cu postliceală, 20 de infirmieri şi cinci îngrijitori.Ceea ce a atras do...

Efectele nevăzute ale izolării. Violență domestică în creștere, dar mai puțin semnalată. „Cum să sun la ambulanță, când la spital sunt cazuri de coronavirus?”

Miercuri, 8 Aprilie 2020
746

Nu există niciun manual care să le spună guvernanților ce consecințe vor avea măsurile de carantină și izolare. Liniștea, străzile goale, viețile puse pe pauză amenință nu doar cu un val...

Dosarul medicului infectat cu Covid, care și-a sfidat colegii din Spitalul Județean, a fost preluat de Parchet

Miercuri, 8 Aprilie 2020
3174

Miercuri, 8 aprilie a.c., Parchetul de pe lângă Tribunalul din Botoşani a preluat dosarul penal privind infracţiunea de „zădărnicirea combaterii bolilor”, referitor la un m...