Urmărit general, găsit la Botoșani, după ce a fost lovit de trenul Dorohoi - Iași! FOTO
ACCIDENT!

Urmărit general, găsit la Botoșani, după ce a fost lovit de trenul Dorohoi - Iași! FOTO
Condamnat la inchisoare, a crezut ca va scapa de pedeapsa daca se ascunde la o stana din judetul Botosani. Daca nu ar fi fost lovit de trenul Dorohoi-Iași, probabil ca politistii nu i-ar fi dat inca multa vreme de urma.
 

Un barbat in varsta de 51 de ani, din localitatea Saraiu, judetul Constanta, dat in urmarire general de politisti inca din luna martie 2015, a fost gasit intamplator la o stana din judetul Botosani. Barbatul avea grija de niste capre la Dangeni, iar miercuri seara a fost lovit de trenul Dorohoi - Iasi.

Joi dimineata, barbatul a fost gasit la stana, ranit, la fata locului fiind chemata o ambulanta de la Trusesti. Ulterior, in intampinarea acesteia a plecat echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila, care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgente.

Politistii au aflat ca Ilie Juvlea este urmarit general, dupa ce a primit o condamnare de 1 ani si 2 luni de inchisoare cu executare pentru amenintare si distrugere. Condamnarea a primit-o de la Judetecatoria Harsova pe data de 24.02.2015.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale l-au asteptat la barbat la Unitatea de Primiri Urgente si imediat ce starea de sanatate a acestuia se va imbunatati, el va fi retinut si incarcerat.

Ilie Juvlea a suferit o fractura de antebrat drept si nu-i este pusa viata in pericol. Polistii au deschis si un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
17

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
153

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
129

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...