Un botoșănean cu patru case este cercetat pentru schimb valutar neautorizat la colț de stradă cu bancnote suvenir

Un botoșănean cu patru case este cercetat pentru schimb valutar neautorizat la colț de stradă cu bancnote suvenir

Un botoșănean care a fost prins făcând un schimb valutar neautorizat la colț de stradă este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune iar astăzi i-au fost percheziționate cele patru case pe care le deține.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare în această dimineață nu mai puțin de 4 mandate de percheziție domiciliară. Acestea au fost emise de către Judecătoria Botoșani.

Perchezițiile domiciliare au fost efectuate la 4 locații aparținând unui bărbat de 22 de ani, din municipiul Botoșani, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, constând în aceea că la data de 28 iulie a.c. a indus în eroare o femeie de 41 ani din municipiul Botoșani, oferindu-i două bancnote de 50 Euro, tip suvenir, în schimbul a 450 lei, cu ocazia unui schimb valutar  neautorizat.

“Cu prilejul perchezițiilor, au fost găsite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace materiale de probă care interesează cauza. În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se dispună soluție procedurală”, au declarat reprezentanții IJP Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
7

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
6

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
353

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...