Trei persoane din județ au fost sancționate pentru furt. Două dintre acestea sunt minore

Trei persoane din județ au fost sancționate pentru furt. Două dintre acestea sunt minore

Marți, 16 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Santa Mare au fost sesizaţi de un bărbat de 84 de ani cu privire la faptul că i-a fost sustras o sumă de bani din locuinţă.

 În urma cercetărilor, s-a stabilit că săptămâna trecută, pe 13 iulie, doi minori de 16, respectiv 14 ani, ambii din aceeaşi localitate, care au desfăşurat diverse activităţi gospodăreşti la domiciliul reclamantului, profitând de neatenţia acestuia, au sustras din buzunarul unei haine suma de 850 de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizarea acestora să se propună o soluţie procedurală.

În aceeași zi, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani au fost sesizaţi de un bărbat de 51 de ani din localitatea Stăuceni cu privire la faptul că în aceeaşi seară a surprins o persoană care încerca să sustragă bunuri din gospodărie.

Cu ocazia verificărilor, a fost identificat autorul faptei în persoana unui bărbat de 46 de ani, din aceeaşi localitate, care, fiind sub influenţa alcoolului, a pătruns fără drept într-o anexă din curtea persoanei vătămate, de unde a sustras produse alimentare şi articole de bucătărie, cauzând un prejudiciu de aproximativ 50 de lei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
184

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
283

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
116

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...