Un magazin Profi din Botoșani, reclamat pentru zgomotele care s-ar auzi din interiorul său

Un magazin Profi din Botoșani, reclamat pentru zgomotele care s-ar auzi din interiorul său
Un botoșănean a reclamat un magazin Profi, miercuri, pe motiv că nu mai poate suporta zgomotele care s-ar auzi din interiorul spațiului comercial. 
 
Bogdan Zaharia, din Botoșani, susține că momentele în care Profi City-ul situat pe Bulevardul George Enescu, din municipiu, este alimentat de către furnizori, reprezintă un chin pentru el și pentru vecinii săi. Bărbatul ar fi cerut conducerii magazinului să rezolve problema, în repetate rânduri, timp de opt luni, însă administratorul nu ar fi reacționat decăt prin lipirea unui afiș pe ușa de livrare a mărfurilor. Astăzi, cel dintâi a sesizat poliția, declarând următoarele: 
 
Reclam încă o dată zgomotele provenite din zona de aprovizionare a magazinului Profi din George Enescu, nr. 26, și sunt stupefiat de măsurile pe care magazinul Profi le-a luat în vederea soluționării acestui conflict, care durează de mai bine de 8 luni. Soluția managerului de magazin a fost să pună un afiș pe ușă (vezi foto atașat), prin care să roage furnizorii de marfă să nu facă zgomote. Nimic mai eronat: zgomotele provin din interiorul magazinului!
 
Din nenumăratele reclamații, atât verbale, cât și în scris către magazinul Mama (Profi Timișoara), dumnealor au dedus că vecinii (printre care și subsemnatul) suntem deranjați de autovehiculele și ușile acestora, de radioul pe care acestea le au în dotare sau de faptul că aceștia descarcă marfa. Total GREȘIT.
 
Zgomotele deranjante provin de la căruțuri supraîncarcate, care se deplasează pe gresia montată în zona de aprovizionare, de disopzitivele care manevrează transpaleți supraîncarcați, și ale căror roți metalice, în contact cu gresia, scot zgomote ca de tren pe șină. Da, exact așa se aude: trece trenul pe sub casa mea. Sub apartament, nu în parcare.
 
Și, de asemenea, sunt deranjat de vibrațiile produse de aparatul de la aerul condiționat montat pe perete

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
12

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
44

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
52

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...