Temperaturile încep să crească. Maximele urcă spre 15-16 grade

Temperaturile încep să crească. Maximele urcă spre 15-16 grade

De astăzi vremea începe să se încălzească și cel puțin astăzi vom avea o zi destul de însorită, dar cu vânt intens în majoritatea zonelor.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi destul de însorită şi mai caldă decât cea de ieri. Maximele urcă spre 15-16 grade, însă vântul se intensifică aici.

Se mai încălzeşte şi în nordul Transilvaniei şi prin Maramureş. Pe aici se ating şi 18-19 grade, nu prea zărim norii, iar vântul este mai liniştit decât în celelate zone.

Un aer mai cald cuprinde şi ţinuturile vestice. Temperaturile ajung la valori de luna aprilie, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va agita un pic atmosfera şi pe aici.

În Oltenia, găsim vreme schimbătoare, mai mulţi nori, dar şi câteva perioade cu soare. Temperaturile cresc şi aici. Joi au fost cel mult 10 grade în zonă, Vineri maximele ajunge pe la 15 grade.

Şi în ţinuturile sudice se face mai cald decât ieri. Norii apar în treacăt, vântul rămâne destul de insistent, iar pe la amiază se ating în jur de 15-16 grade.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vasilache și Mărioara, într-un spectacol-premieră la Teatrul ”Vasilache” din Botoșani! (Foto)

astăzi, 14:37
11

Textul şi regia spectacolului ”Vasilache și Mărioara” sunt semnate de Ion Sapdaru; scenografie şi univers sonor Gelu Rîşca.Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: ...

Praf saharian deasupra României. ”Depunerile de praf vor fi vizibile și la nivelul solului!”

astăzi, 13:47
81

O nouă masă de aer încărcată cu praf de origine sahariană va tranzita, începând de azi, de la ora 12.00 și până pe 18 aprilie, la ora 00.00, teritoriul României, c...

Polițiștii de frontieră botoșăneni curăță Prutul de plasele monofilament interzise de lege!

astăzi, 12:32
82

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni, care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu ...