Tătaru, la Botoșani: „Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente. Câte zile vrem să sărbătorim, poate fi un pericol”

Tătaru, la Botoșani: „Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente. Câte zile vrem să sărbătorim, poate fi un pericol”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, aflat vineri într-o vizită de lucru la Botoșani, a reiterat ideea că nu se impune amânarea alegerilor parlamentare din decembrie, susţinând că „momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente".

El a susținut, într-o conferinţă de presă, că un risc mai mare este reprezentat de modul în care aleg cursanții să se manifeste după închiderea urnelor, dar și de „câte zile vrem să sărbătorim”.

„Nu ştiu dacă o zi de alegeri, 6 decembrie, este momentul care va decide cum va merge această pandemie şi nu ştiu ce va fi în martie sau aprilie, unde vrem unii dintre noi să ducem aceste alegeri. Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente, la fel cum au fost şi alegerile locale. Ce facem noi după vot, cât de tare ne bucurăm în seara de după, câte zile vrem să sărbătorim după, asta poate fi într-adevăr un pericol", a declarat Nelu Tătaru.

Cât despre perioada de campanie electorală, el a precizat că acţiunile sunt reglementate prin acte normative adoptate deja.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Call center pus la dispoziția botoșănenilor de DSP

Joi, 3 Decembrie 2020
460

Direcția de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani anunță că a pus la dispoziția populației din județ o linie telefonică pentru asistență în caz de nelămuriri și probleme referitoar...

Bătrân salvat la limită. A suferit un accident vascular în timp ce repara acoperișul casei

Joi, 3 Decembrie 2020
536

Un bătrân de 82 ani, din comuna Ungureni, a suferit un accident vascular în timp ce repara acoperișul casei. El a ajuns la timp la spital, după o intervenție contracronometru a pompier...

COVID. Peste o sută de noi îmbolnăviri și încă șase decese. Incidențele de joi

Joi, 3 Decembrie 2020
1462

Încă 108 persoane din județul Botoșani au fost diagnosticate cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP). În acest interval temp...