Târgul de Crăciun se deschide pe 13 decembrie

Târgul de Crăciun se deschide pe 13 decembrie

Anul acesta, Primăria municipiului Botoșani va organiza din nou Târgul de Crăciun, după o pauză de câțiva ani de zile. De această dată, botoşănenii sunt aşteptaţi pe Pietonalul Unirii, târgul urmând a se desfăşura în zona delimitată de strada Cuza Vodă şi Cinematograful Unirea.

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun va avea loc pe data de 13 decembrie 2017, începând cu orele 11.00. Atunci va avea loc un frumos spectacol susţinut de formaţii din judeţul Botoşani, capul de afiş fiind “Fetele de la Botoșani” - care au promovat într-un mod deosebit județul și orașul implicit.

În prezent, Primăria lucrează la amplasarea şi decorarea celor zece căsuţe amplasate pe Pietonal, acestea urmând a fi împodobite cu decoraţiuni specific sărbătorilor de iarnă. De asemenea, în zonă se doreşte şi realizarea unui iluminat decorativ special.

Botoşănenii vor putea cumpăra la preţuri de producător preparate din carne, lactate, vinuri şi băuturi alcoolice, miere de albine şi produse derivate, dulciuri, decoraţiuni realizate de meşteri populari, precum şi celebrul “Cozonac domnesc” produs la Botoşani.

Târgul de Crăciun va funcţiona zilnic, închiderea acestuia urmând să aibă loc pe data de 23 decembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
386

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
52

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
71

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...