Sindicalistii din invatamant ameninta cu greva generala!

Sindicalistii din invatamant ameninta cu greva generala!
Val de nemultumiri in randul sindicalistilor din invatamant, dupa ce Guvernul a amanat decizia de majorare a salariilor cadrelor didactice. Sindicatele din educatie au calificat decizia Guvernului "incredibila si unica in lume".

"Este incredibil ce a facut Guvernul, niciunde in lume nu s-a mai intamplat asa ceva, ca un Guvern sa amane sau sa nu aplice o lege prin ordonanta de urgenta. Este o bataie de joc mare fata de invatamant", a declarat pentru Mediafax, presedintele Federatiei Spiru Haret, Gheorghe Isvoranu.

Si liderul Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), Aurel Cornea, este de parere ca "Guvernul si-a taiat craca de sub picioare" si are convingerea ca Partidul National Liberal nu va mai ajunge in Parlament in urma alegerilor de la 30 noiembrie.

Profesorii ameninta cu greva generala si au precizat ca vor afisa in fiecare unitate scolara afise cu membrii Guvernului si nu vor mai vota niciodata PNL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
25

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
129

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
754

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...