Sefii ISJ se pregatesc de concurs - Vezi cand vor fi testati directorii de scoli!

Sefii ISJ se pregatesc de concurs - Vezi cand vor fi testati directorii de scoli!
Pana la sfarsitul acestui an se vor organiza concursuri pentru posturile de inspectori scolari generali si inspectorii generali adjuncti, posturi care in acest moment sunt ocupate cu delegatie.

Metodologia de concurs a fost deja publicata, urmand ca Ministerul Educatiei sa stabileasca data cand vor fi organizate aceste concursuri. Inspectorii scolari si directorii unitatilor de invatamant vor sustine concursurile la anul, pana la sfarsitul anului scolar.

"S-au publicat metodologiile, ordinea fireasca este concurs pentru inspectori generali, inspectori generali adjuncti, inspectori si abia in ultima instanta, directori. Ministerul Educatiei va stabili data concursului. Probabil pentru inspectorii generali si generali adjuncti concursul va avea loc chiar in aceasta toamna, in noiembrie. Si probabil la anul, pana la sfarsitul anului scolar, va avea loc concursul pentru inspectori si directori", a declarat Daniel Botezatu, inspector general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Botosani.

Pentru inspectori si inspectorii adjuncti concursul va avea loc la Ministerul Educatiei, iar pentru ceilalti la nivel local, dar cu comisie din Minister si cu reprezentanti ai universitatilor.

La Botosani, concursuri pentru ocuparea posturilor de directori si de inspectori scolari nu s-au mai organizat din anul 2008.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
43

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
107

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
199

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...