Şefi noi, interimari, la conducerea unor structuri de poliţie din judeţ
BOTOSANI

Aproape 20 de funcţii de conducere a unor structuri de poliţie din judeţ sunt ocupate prin împuternicire, după valul de pensionări din ultima perioadă.

Şefi noi, interimari, la conducerea unor structuri de poliţie din judeţ

 sediul IJP  

Pensionările din ultima perioadă au produs unele schimbări notabile la nivelul conducerii unor structuri de poliţie. După pensionarea pe caz de boală a comisarului şef Cătălin Radu, la conducerea Poliţiei municipiului Botoşani a fost împuternicit comisarul şef Cătălin Corneanu, funcţiile de adjuncţi fiind preluate de subcomisarul Cătălin Ilaşcu, care a părăsit astfel funcţia de şef al Poliţiei Săveni, şi de către comisarul şef Marcel Burlacu.

În schimb, la Săveni a fost împuternicit comisarul Eduard Florin Iacob, care până acum a fost ofiţer specialist la Serviciul Poliţiei Rutiere. Mai mult, funcţia de şef de Birou Ordine Publică Botoşani a fost preluată de Vasile Budeanu Mihalachi, iar conducerea Secţiei de Poliţie Rurală 3 Hlipiceni a fost preluată de subcomisarul Iulian Buciuleac. Fostul şef de la Hlipiceni, subcomisarul Adrian Doloi, a fost împuternicit la conducerea Poliţiei municipiului Dorohoi, după pensionarea comisarului şef Marcel Prichici.

În aceste condiţii, în jur de 20 de funcţii de conducere de la nivelul structurilor de poliţie sunt ocupate prin împuternicire. Singurul concurs anunţat până acum este pentru conducerea Poliţiei Darabani, după pensionarea comisarului şef Mihai Rizac.

 

Spune-ne opinia ta