Sărbătoare cu dosare penale: "Recoltă" bogată de bețivi în trafic!

Sărbătoare cu dosare penale: "Recoltă" bogată de bețivi în trafic!
Au chefuit bine de Sfinții Mihail și Gavriil, apoi au urcat la volan! Din fericire, șoferii inconștienți au fost trași pe dreapta înainte de a provoca tragedii în trafic.

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 02.30, A. M., de 27 de ani, din comuna Albești, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 282, ajungând la intersecţia cu DC 52A, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un scuar din beton. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În seara zilei de marți, în jurul orei 19.00, A. M., de 47 de ani, din oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe DC 48, în localitatea Storeşti. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Tot marți, în jurul orei 22.00, A. D., de 37 de ani, din comuna Hudeşti, judeţul Botoşani a fost oprit în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe DC 83, în comuna Hudeşti. Bărbatul avea o concentraţie alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi seară, în jurul orei 23.20, A. A., de 22 ani, din comuna Viișoara, judeţul Botoşani, a fost oprit pe DJ 293A, în timp ce conducea un autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tuturor conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

"În cauze continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge", informeaza IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
81

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
223

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
95

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...