România, zguduită de trei ori în noaptea de sâmbătă spre duminică. Ce magnitudine au avut cutremurele

Trei cutremure s-au produs duminică noapte în judeţul Buzău, ultimele două la mai puţin de 30 de minute unul după celălalt.
 

România, zguduită de trei ori în noaptea de sâmbătă spre duminică. Ce magnitudine au avut cutremurele

Primul cutremur a avut loc la ora 1:03, la adâncimea de 126 de kilometri, având o magnitudine de 2,2.   Cel de 3,5 magnitudine s-a produs la ora 5:28, la o adâncime de 122 de kilometri.  

La scurt timp, la 5:54, a fost cel de-al treilea cutremur, cu magnitudine 2,3,la o adâncime de 111 kilometri.   Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 25 aprilie.

Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri). 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Radu Istrate

Moarte cumplită în pădure!

astăzi, 11:58
3569

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a avut parte de o moarte cruntă, după ce a fost prins sub un copac. Miercuri dimineață, în pădurea din zona Hilișeu-Crișan, bărbat...

Zile cu temperaturi de 30 de grade, urmate de frig și ploi. Sâmbătă ajunge în România masa de aer rece, de origine polară!

astăzi, 09:23
667

Vreme de vară, cu temperaturi ce vor ajunge la 30 de grade, până în weekend. De sâmbătă după-amiază însă, se va instala o masă de aer rece, de origine polară, &ic...

Ai studii superioare? Ofertă săracă de locuri de muncă la Botoșani. Nu ai studii? Găsești, dar salariile sunt minime!

astăzi, 08:19
461

926 de locuri vacante anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, dar șomerii au la dispoziție încă 359 de oferte venite din partea angajatorilor din alte jude...