Reprezentanții Casei de Pensii Botoșani au anunțat că pensiile vor fi livrate la timp luna aceasta

Reprezentanții Casei de Pensii Botoșani au anunțat că pensiile vor fi livrate la timp luna aceasta

Casa de Pensii Botoșani a anunțat în această după-amiază, că zvonurile apărute în spațiul public cu privire la plata pensiilor aferente lunii ianuarie nu sunt reale, și face următoarea precizare.

Niciun talon de pensie nu a fost tipărit sau retipărit greșit, ba dimpotrivă, „ne aflăm în graficul normal de plată al pensiilor către beneficiarii care au optat pentru plata pensiilor prin Compania Națională Poșta Română dar și beneficiarii care au optat pentru plata pensiilor în cont curent, potrivit convențiilor în vigoare”.

Casa de Pensii Botoșani atenționează beneficiarii pensiilor speciale că nu există nicio întârziere cu privire la termenul de plată.

„Cu privire la pensiile speciale acordate conform legislației în vigoare, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 226/2020, privind unele măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene, ordonanța care implică neactualizarea cu rata de medie a inflației pentru un număr de 4603 beneficiari, taloanele de pensie au fost tipărite la valoarea aferentă lunii decembrie.

Facem precizarea că, nici pentru aceste categorii de pensii speciale, nu există nicio întârziere cu privire la termenul de plată a lor către beneficiari”, au transmis reprezentanții Casei de Pensii Botoșani.

Aceștia au precizat că luni, 11 ianuarie 2021, au fost operate transferurile prin intermediul Trezoreriei Botoșani, astfel că, marți, 12 ianuarie, în cursul după-amiezii, vor fi alimentate conturile de către bănci.

 

Spune-ne opinia ta