Relocare spectaculoasă la Botoșani: “Casa Pâinii” SRL investește 3 milioane de euro la Bucecea

Relocare spectaculoasă la Botoșani: “Casa Pâinii” SRL investește 3 milioane de euro la Bucecea

Unul  dintre cele mai mari branduri, dacă nu cel mai mare, din piața de panificație și patiserie din Botoșani își transferă întreaga activitate la Bucecea, pe platforma fostei fabrici de zahăr.

Este vorba de societatea Casa Pâinii, care în următorii doi ani va investi peste 3 milioane de euro în construirea unei fabrici de patiserie, în amenajarea unui depozit de produse de patiserie și cofetărie congelate. Mai mult, reprezentanții “Casa Pâinii”, prin vocea administratorului Florian Moruzi, și fabrica de panificație va fi relocată pe Valea Siretului.

“Întreaga activitate a societății Casa Pâinii se va muta la Bucecea. Am găsit aici condiții generoase. Începând de la accesul la Drumul European până la utilități care se află chiar în incinta locației. Mai mult de-atât, suntem la jumătatea drumului dintre Botoșani și Suceava, ceea ce pentru noi este foarte important în condițiile în care ne propunem să intrăm mai puternic pe piața de distribuție. Ținând cont de faptul că în anul 1999 am deschis la Bucecea prima secție de panificație, aș putea spune că am revenit acasă”, ne-a declarat Florian Moruzi, administratorul Casa Pâinii.

Joi 26 noiembrie, în cadrul ședinței de Consiliu Local al orașului Bucecea, aleșii locali au aprobat semnarea certificatului de urbanism și contractul de concesiune pentru o suprafață de 8000 mp către societatea Casa Pâinii, în vederea implementării unor investiții cu fonduri europene ce depășesc 3 milioane de euro.

 

Spune-ne opinia ta