"Ma simt discriminat in Centrul Vechi", spune un comerciant botosanean!

"Ma simt discriminat in Centrul Vechi", spune un comerciant botosanean!

 Gheorghe Brumariu  

Unii comercianti din Centrul Vechi se plang de comportamentul cetatenilor de etnie roma care locuiesc in zona si spun ca au fost chiar amenintati de catre acestia!

In cadrul sedintei de Consiliu Local, Gheorghe Brumariu, un intreprinzator din Centrul Vechi, a cerut sprijinul autoritatilor locale, dar si Politiei Locale.

Ba mai mult, acesta sustine ca se simte discriminat de catre oamenii legii. El a spus ca daca intra cu masina in Centrul Vechi imediat este amendat de catre politisti. In schimb, daca semnaleaza acestora vreo neregula, este trimis la plimbare.

Comerciantul a spus ca nu are nimic cu tiganii, dar a cerut sa fie sanctionati atunci cand fac mizerie sau cand fura din buzunarele trecatorilor.

"Vreau sa va aduc la cunostinta amenintarile care se fac acolo. Chiar daca am luat atitudine, in sensul ca am atras atentia celui care face ceva, imediat m-am trezit cu toata sleahta pe capul meu. Eu nu tin sa plece ei din locuintele lor, dar sunt anumite elemente care ma deranjeaza. Si vreau sa va spun ca ma simt discriminat. Daca cineva indrazneste si vine cu masina, imediat se vine si se scrie si se ia masuri. Dar daca le spui "domnul meu, uitati, se mananca semnite acolo" mi se raspunde "dar ce, imi faceti programul?", a spus Gheorghe Brumariu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
699

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
234

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
186

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...