"Ma simt discriminat in Centrul Vechi", spune un comerciant botosanean!

"Ma simt discriminat in Centrul Vechi", spune un comerciant botosanean!

 Gheorghe Brumariu  

Unii comercianti din Centrul Vechi se plang de comportamentul cetatenilor de etnie roma care locuiesc in zona si spun ca au fost chiar amenintati de catre acestia!

In cadrul sedintei de Consiliu Local, Gheorghe Brumariu, un intreprinzator din Centrul Vechi, a cerut sprijinul autoritatilor locale, dar si Politiei Locale.

Ba mai mult, acesta sustine ca se simte discriminat de catre oamenii legii. El a spus ca daca intra cu masina in Centrul Vechi imediat este amendat de catre politisti. In schimb, daca semnaleaza acestora vreo neregula, este trimis la plimbare.

Comerciantul a spus ca nu are nimic cu tiganii, dar a cerut sa fie sanctionati atunci cand fac mizerie sau cand fura din buzunarele trecatorilor.

"Vreau sa va aduc la cunostinta amenintarile care se fac acolo. Chiar daca am luat atitudine, in sensul ca am atras atentia celui care face ceva, imediat m-am trezit cu toata sleahta pe capul meu. Eu nu tin sa plece ei din locuintele lor, dar sunt anumite elemente care ma deranjeaza. Si vreau sa va spun ca ma simt discriminat. Daca cineva indrazneste si vine cu masina, imediat se vine si se scrie si se ia masuri. Dar daca le spui "domnul meu, uitati, se mananca semnite acolo" mi se raspunde "dar ce, imi faceti programul?", a spus Gheorghe Brumariu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO: Un film exploziv cu un botoșănean! Managerul de la Institutul Socola către o angajată: "Rade-o de aici"!

Vineri, 15 Noiembrie 2019
458

”Ziarul de Iaşi” a intrat în posesia unei înregistrări care arată modul în care se comportă Gabriel Oprişanu, botoșăneanul care a ajuns manager al Institutului de ...

Radu Roșu, antrenorul CSM Botoșani, după victoria de la Galați: "Obiectivul nu mai pare greu de atins!"

Vineri, 15 Noiembrie 2019
227

CSM Botoșani și-a asigurat, în mare parte, prezența la turneul de baraj, însă nu acesta este obiectivul echipei. Promovarea în Liga Zimbrilor este marele vis al echipei moldave, ...

CIVILIZAȚIE! Fotografierea sub fustele femeilor și a victimelor accidentelor rutiere devine infracțiune în Germania!

Vineri, 15 Noiembrie 2019
218

”Upskirting-ul” sau realizarea de fotografii pe sub fustele femeilor fără ştirea acestora va deveni o infracţiune în Germania, a anunţat guvernul de la Berlin, la câteva l...