Protest REZIST la Botoșani: "Primele două luni din 2018 vor fi decisive pentru consolidarea democrației în România"

Protest REZIST la Botoșani: "Primele două luni din 2018 vor fi decisive pentru consolidarea democrației în România"

Mai mulți botoșăneni s-au mobilizat pe rețelele de socializare, anunțând un protest pentru data de 20 ianuarie 2018, ora 18.00, în centrul municipiului Botoșani.

Iată anunțul postat pe Facebook:

Miscarea #Rezist este si ramane cea mai puternica metoda de aparare impotriva celor care conduc tara spre dezastru si spre o dictatura Parlamentara, spre comunism, departe de Uniunea Europeana sau NATO.

Strada este singura care ne pastreaza pe traseul democratic al Romaniei, acest lucru este evident inclusiv pentru presa din strainatate (New York Times, Washington Post).

Legile justiției au fost votate, ele ajung acum la președintele Klaus Iohannis, care le poate întoarce o singură dată înapoi.

Legile de modificare a codului penal urmează să fie votate.

„Masacrarea Justiţiei de către PSD-ALDE, criticată de magistraţi, Departamentul de Stat, Comisia Europeană, este mai mult decât un atac la procedurile de drept şi la adresa luptei anticorupţie“

Este un asalt chiar la adresa democraţiei din România.

Felul în care PSD şi ALDE au abuzat procedurile parlamentare legitime, în care au încercat să închidă gura Opoziţiei şi a oricui a îndrăznit să se împotrivească reprezintă semnale care ar trebui să alarmeze orice român care doreşte pentru România o viaţă în libertate şi democraţie.
La care se adaugă si modificările Codului de Procedură Penală şi situaţia generală gravă din toate celelalte domenii ( sănătate, educaţie, economie, infrastructură, cultură, ecologie)

Primele două luni din 2018 vor fi decisive pentru consolidarea democrației în România.

Schimbarea începe cu noi și nu se termina niciodată. E un drum lung, iar perseveranța noastră în fata corupției le va da si celorlalţi increderea si speranța că puterea este de fapt în mâinile noastre.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
628

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
310

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
99

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...