Piata Revolutiei, insufletita din nou de protestatarii botosaneni! FOTO

Piata Revolutiei, insufletita din nou de protestatarii botosaneni! FOTO
17 botosaneni au iesit in Piata Revolutiei, pentru a protesta, acestia scandand lozinci antiguvernamentale. Printre protestatari se afla si seful Serviciului RUNOS din cadrul Spitalului Judetean, care a venit cu propriile revendicari.

Unul dintre botosaneni cere adoptarea "Legii martiale pentru hoti, criminali, tradatori de tara si vanzatori de tara", in timp ce alti protestatari au venit cu noi caricaturi la adresa sefilor tarii.

Stelian Aivancesei, seful Serviciului RUNOS de la Mavromati, care a fost dat afara in repetate randuri si a castigat in instanta reincadrarea pe post, a spus ca protesteaza impotriva ingradirii dreptului la munca, nerespectarii sentintelor, a angajarilor formale si discriminarii la locul de munca.

"Jos Basescu, jos, esti un mincinos", "Basescu, nu uita, Botosani nu te mai vrea", "Udrea, nu uita, tara nu-i poseta ta", "Jos mafia locala" sunt cateva dintre scandarile celor aflati acum in fata Teatrului Mihai Eminescu.


Vineri seara a avut loc si un mic incident. Un botosanean care sustine actuala putere a scandat lozinci pro Basescu si si-a manifestat sustinerea fata de actualul primar, Catalin Flutur, fiind huiduit de catre protestatari. Barbatul a fost indepartat din zona de catre jandarmi.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

APIA autorizează plățile aferente schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal

astăzi, 10:09
1

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Botoșani informează că a demarat autorizarea la plată a schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal Camp...

Dan Șlincu: „Autostrada A7, care leagă Moldova de București, începe să prindă contur de la un capăt la celălalt”

astăzi, 10:07
4

La guvernare, PSD a promovat o politică susținută de investiții în domeniul infrastructurii: A7 și A8 proiecte strategice. Autostrada „Moldovei” A7 are aproape 450 km de la Ploiești (Dumbra...

(A) Anunț de interes public - SC Mitoc Partners SRL

astăzi, 09:38
27

Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani anunță publicul interesat că în urma analizei Planul Urbanistic Zonal – Construire Ansamblu Eolian Adășeni, Avrămeni, Manoleasa; Constru...