Proiect rezidențial de anvergură în zona sudică a Botoșaniului

Proiect rezidențial de anvergură în zona sudică a Botoșaniului

Zona rezidențială de notorietate Alfaland va cunoaște în curând o nouă fază de dezvoltare imobiliară

La Serviciul Urbanism al Primăriei Municipiului Botoșani s-a înregistrat o nouă documentație în vederea obținerii certificatul de urbanism pentru dezvoltarea unui vast și inedit complex rezidențial, cu amplasare în cunoscuta zonă sudică a municipiului. Noul proiect rezidențial, care va îmbina confortul cu natura, se va desfășura pe un teren cu suprafața de 104.336 mp, cu o formă neregulată și cu orientare favorabilă către lacul din apropiere.


Primul cartier autonom din Botoșani ALFA PARK Residence

Proiectul implică o dezvoltare rezidențială impresionantă, cu o dispunere pe 12  hectare, ce va cuprinde 848 apartamente și 46 case (22 locuințe colective, 16 locuințe individuale, 14 locuințe înșiruite, 16 locuințe tip duplex), 864 locuri de parcare, spații comune pentru servicii comerciale si alimentație publică, medicale si sportive (sala fitness, teren de baschet si bazin de înot acoperit) și învățământ, spații verzi, parcuri interioare, alei și parcaje, spații de agrement și relaxare, integrate într-un concept unitar de arhitectură.

Un complex rezidențial în care calitatea vieții primează în fața densității urbanistice

ALFA PARK Residence – se va cristaliza ca un concept multidimensional care se referă la calitatea vieții unei persoane în raport cu locuința sa, calitate definită prin starea de a fi confortabil. Conceptul are la bază o viziune ce pune oamenii și cadrul natural în centrul procesului de proiectare. Soluția își propune să ofere un tip de locuire intimă, firească, prin încercarea de a crea o comunitate pe care locuitorii să o perceapă ca pe un „acasă”.

Conceptul arhitectural a avut ca scop crearea de noi poluri urbane, având la bază curtea interioară ce oferă intimitate în noile comunități rezultate. Pentru a păstra intimitatea parcelelor private, înălțimea clădirilor va crește gradual, de la locuințe individuale, locuințe colective mici, ajungându-se la regimul cel mai înalt de locuințe colective P+5E, ultimul etaj al acestora având câte patru Penthouse-uri cu terase la nivelul lor.

“Suntem o companie care își bazează business-ul pe evoluție și respect. Avem experiența necesară pentru a ne mulțumi clienții, avem energia să investim și să evoluam prin cercetare, avem puterea să fim implicați activ în comunitate. Toate aceste lucruri ne fac să funcționăm ca un ansamblu unitar, capabil să ofere atât soluții integrate în domeniul energetic, cât și sprijin real societății din care facem parte. Am ajuns la acel moment de maturitate, moment în care o companie respectă, în egală măsură, clienții, angajații, societatea”. Gheorghe Ciubotaru, Președintele Grupului de firme Electroalfa

ALFA PARK Residence este un proiect dezvoltat de grupul de firme ElectroAlfa, ajuns astăzi un brand românesc recunoscut pe piața națională și apreciat pe piețele de peste hotare pentru produsele și serviciile oferite în domeniul energiei, industriei, infrastructurii și al clădirilor.

Concept, Design & Management proiect rezidențial - KREATIVE PROJECTS.


 

Pentru mai multe informații despre proiect accesați pagina:  www.alfapark.ro

sau la tel.: 0732 374 934, e-mail: contact@alfapark.ro

 

Spune-ne opinia ta