Primarul comunei Copălău, Ciprian Ivanov: Podul peste Miletin este gata. În două săptămâni facem recepția

Primarul comunei Copălău, Ciprian Ivanov: Podul peste Miletin este gata. În două săptămâni facem recepția

Patria usturoiului, comuna Copălău, va face în cel mai scurt timp recepția uneia dintre cele mai utile lucrări care au fost realizate în ultimi ani în comună.

După doi ani, administrația locală a reușit finalizarea unui proiect prin Programul Național de Dezvoltare Locală, în valoare de 4.969.524,00 lei, iar în cel mai scurt timp se va face recepția întregii lucrări.

Este vorba de modernizarea drumului comunal DC 52 B, km 0+000-3+800, Copălău (DJ 208 H-Cerbu (DJ 208 H) și construirea unui pod din beton armat peste râul Miletin.

“Proiectul este finalizat și urmează să îi facem recepția. Practic, în două săptămâni se va face și recepția și atunci vom putea spune că întregul proiect este gata. Lucrarea a cuprins drumul comunal de 4 kilometri și, ceea ce este foarte important, podul peste Miletin. De peste 20 de ani nu s-a mai făcut lucrări la acest pod. A existat un pod de lemn care nu a putut fi realbilitat și a trunci a trebuit făcut unul nou. Acum, lucrările sunt gata”, a explicat primarul comunei Copălău, Ciprian Ivanov.