Ponta se întoarce! Dragnea: E cel mai recomandat pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor!

Ponta se întoarce! Dragnea: E cel mai recomandat pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor!
Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că Victor Ponta este "cel mai recomandat" pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, precizând că urmează să aibă o întâlnire cu acesta, după Paşti, pentru a stabili un plan, scrie news.ro.

"Am stabilit cu Victor Ponta să ne vedem, după Paşti, şi funcţia de preşedinte de la Camera Deputaţilor, dar şi multe altele. O să convenim şi o să anunţăm şi partidul. Eu nu fac astfel de anunţuri la televizor. Victor Ponta e cel mai recomandat pentru această funcţie. Victor Ponta era un preşedinte mai bun decât actualul preşedinte al României", a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, luni seară, la România TV.

Dragnea a precizat că nu vor vorbi despre acceptare sau neacceptare, ci despre "o maximizare a planului la alegerile locale".

"Vom face o analiză foarte serioasă, îmi doresc ca Victor să devină preşedintele Camerei Deputaţilor", a arătat liderul social-democraţilor.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a fost exclus, miercuri, din PSD, propunerea de excludere din partid fiind făcută de Olguţa Vasilescu, Paul Stănescu şi Cătălin Rădulescu.

Zgonea a intrat în conflict cu Liviu Dragnea şi cu restul conducerii PSD după ce Dragnea a fost condamnat definitiv în dosarul "Referendumul".

Potrivit Regulamentului Camerei Deputaţilor, preşedintele forului poate fi revocat înainte de expirarea mandatului, cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi, cu asigurarea cvorumului legal, prin vot secret cu bile. Propunerea de revocare se face în scris de către liderul grupului parlamentar căruia îi aparţine preşedintele - în acest caz, PSD.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Punctul de lucru din Dorohoi pentru Permise și Înmatriculări își suspendă activitatea

Marţi, 20 Octombrie 2020
239

Activitatea de lucru cu publicul la sediul din Dorohoi al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor se suspendă pe o perioadă de 14 zile, anunță...

3 superi mutări pentru play-off! Un jucător cu meciuri în Champions League, superstarul sirian și un german vor juca la Botoșani!

Marţi, 20 Octombrie 2020
396

FC Botoșani încearcă să acopere golurile, iar conducerea clubului a anunțat 5 transferuri. Daca azi dimineață a apărut numele primului jucător, atacantul Mohamad Mawas, în această...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate în contextul măsurilor anti-COVID. Operatori economici sancționați

Marţi, 20 Octombrie 2020
217

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituție Prefectului, au fost desfășurate noi acțiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă...