Pompieri botoşăneni aspiranți la Cupa Odessos

Pompieri botoşăneni aspiranți la Cupa Odessos

Lotul sportiv reprezentativ al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Nicolae Iorga" al Județului Botoșani va participa la competiția internațională a pompierilor "Cupa Odessos".

Concursul se va desfășura în perioada 03 – 09 iunie 2018, la Varna, Bulgaria și va alinia la start peste 20 de echipaje din  Bulgaria, România, Turcia, Slovenia, Cehia, Ucraina și Republica Moldova.

România va fi reprezentată de pompierii din Iași, Călărași, Bihor și Botoșani.

Concurenții vor avea de susținut patru probe, respectiv „pista cu obstacole pe 100 m”, „scara de fereastră”, „ştafeta 4x100” şi „realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.

Scopul concursului este atât dezvoltarea relaţiilor de colaborare dintre pompierii profesionişti, cât şi îmbunătăţirea pregătirii profesionale a competitorilor.

Pompierii botoșăneni nu sunt la prima experiență de acest gen. În 2014, la prima ediție a concursului, slt. Adrian Loluță și plt. maj. Dorin Sobariu au făcut parte din lotul reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care a ocupat locul I.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste mare! Angajații din Botoșani care vor beneficia de majorări salariale!

astăzi, 09:24

Este vorba despre specialiștii care lucrează în muzee și biblioteci, angajați care se regăsesc și în instituțiile de cultură din Botoșani.Astfel, din luna aprilie, angajații ...

(P) Ghidul complet pentru amenajarea unei bucătării noi

astăzi, 09:07
21

Amenajarea unei bucătării noi este un proiect plin de provocări și potențial creativ. Fie că te pregătești să construiești de la zero sau să renovezi complet, fiecare aspect al amenajării ...

Poliția din Vatra Dornei, în stare de alertă maximă: Bebeluș găsit mort într-o mașină de spălat!

astăzi, 09:00
251

Mama, în vârstă de 32 de ani, și-ar fi învelit copilul și ar fi încercat să-l ascundă. Tânăra născuse pe 14 martie, acasă, și nu apărea în evidențele med...