(P) Leon Gourmet Bakery

(P) Leon Gourmet Bakery

Încă te întrebi unde poți servi cei mai buni burgeri din oraș? Te-ai săturat de tot felul de încercări eșuate în ceea ce privește un burger de calitate?

Leon Gourmet Bakery, îți garantează gustul unui burger adevărat indiferent de sortimentul ales: burger cu vită, pui crispy sau cu brânză halloumi. Nici cartofii care îi însoțesc nu sunt mai prejos, renumiții „parmesan și usturoi”, care îți lasă gura apă numai când îi comanzi, wedges sau simpli cu sare, încoronează gustul burger-ilor de fiecare dată.

Leon Gourmet Bakery, vă întâmpină în fiecare dimineață pe Bulevardul George Enescu, numărul 4 cu o cafea italiană marca „Leon” de cea mai înaltă calitate alături de cele mai proaspete și bune produse de patiserie din orașul Botoșani. Indiferent de ce alegi să servești, la Leon totul e făcut cu dragoste pentru că ne dorim ca experiența voastră să fie una unică.

În perioada aceasta, puteți comanda telefonic, 0756620303, sau de pe aplicația FOODPANDA între orele 10:00 și 20:00, și puteți opta pentru livrare la domiciliu sau să ridicați comanda personal din locația noastră.

Ne găsești și pe facebook: leon gourmet bakery-botoșani, instagram: restaurantleonbakery sau pe watsapp 0756489554.

(P).

 

Spune-ne opinia ta