Obiectiv atins: Pro România Botoșani a strâns peste 10.000 de semnături pentru Mircea Diaconu, viitorul președinte al României!

Obiectiv atins: Pro România Botoșani a strâns peste 10.000 de semnături pentru Mircea Diaconu, viitorul președinte al României!
A fost o adevărată mobilizare de forțe a partidului în care din ce în ce mai mulți botoșăneni se regăsesc în Pro România. În numai cîteva zile, organizația județeană Pro România a strâns peste 10 mii de semnături pentru candidatura lui Mircea Diaconu la președinția României. .
“Le mulțumesc botoșănenilor, pentru că au înțeles că Mircea Diaconu este un candidat care ajunge la inima românilor, un om din popor, un sprijin real într-un stat dominat de ambiții politice în care nu se  ține cont de dorința alegătorilor: un președinte fără implicare politică, un președinte care vine din mijlocul românilor, pentru români. Am spus întotdeauna că Pro România va sprijini proiectele, iniţiativele care pun pe primul plan cetăţenii şi bunăstarea lor, indiferent de formaţiunea politică din care fac parte cei care le propun. Noi facem o politică bazată pe cetăţeni, pe nevoile şi dorinţele lor! De aceea, Mircea Diaconu este candidatul independent pe care PRO România îl susține la preşedinţia țării. În aceste zile când am stat de vorbă cu mii de botoșăneni, am fost felicitați și sprijiniți în demersul nostru. Oamenii își doresc un președinte apolitic a cărui ușă să fie întotdeauna deschisă pentru români. La alegerile europarlamentare un mare număr dintre români au dat un vot de blam actualei clase politice. Pro România și-a asumat dorința alegătorilor!, declară deputatul botoșănean Mihaela Huncă.
 

(Comunicat Cab. Parl. M. Hunca)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
617

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
81

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
112

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...