Un tânăr beat fără carnet a făcut un accident cu două victime și a fugit de la fața locului!

Un tânăr beat fără carnet a făcut un accident cu două victime și a fugit de la fața locului!

La data de 15.09.2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Flămânzi au fost sesizaţi cu privire la faptul că în localitatea Coşula, a vut loc un accident rutier soldat cu victime.

În urma deplasării la faţa locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 26 de ani, din localitatea Coşula, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean DJ 208 H, pierde controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care intră în coliziune cu un cap de pod situat pe marginea părţii carosabile.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a două tinere, de 20, respectiv 26 de ani, ambele din localitatea Coşula, pasagere în autoturism.

Tânărul care se afla la volanul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului, fiind depistat în scurt timp de către  poliţişti, pe raza localităţii Coşula.

Acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, s-a stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Din cercetări a reieşit faptul că tânăra de 26 de ani i-a încredinţat bărbatului autoturismul,  ştiind că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă, iar femeia de 26 de ani este cercetată pentru comiterea infracţiunii de încredinţare a autovehiculului unei persoane care nu deţine permis de conducere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
825

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
259

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
227

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...