Nicio mamă nu ar trebui să treacă prin așa ceva: o femeie și-a găsit fiul spânzurat la Corni în propria casă

Nicio mamă nu ar trebui să treacă prin așa ceva: o femeie și-a găsit fiul spânzurat la Corni în propria casă

Un bărbat de 49 de ani din Corni, a fost descoperit fără suflare, spânzurat, în propria casă.

Descoperirea cumplită a fost făcută de mama bărbatului, alarmată de faptul că acesta nu mai răspundea la ușă, marți dimineață. Avea uşa blocată pe interior şi nu răspundea la strigătele femeii.

Speriată, femeia l-a anunţat pe un frate de-al bărbatului, care a venit şi a forţat uşa, cei doi fiind martorii unei scene cumplite.

Bărbatul de 49 de ani şi-a confecţionat un ştreang dintr-o sfoară pe care o avea în casă, a legat-o de treapta unei scări care ducea în pod, după care s-a lăsat cu putere în jos.

A fost găsit fără suflare, intervenția cadrelor medicale solicitate prin 112, fiind fără succes.

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor, care au deschis o anchetă pentru a se stabili exact circumstanțele care au dus la moartea acestuia.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
920

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
281

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
243

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...