Meteo: Weekendul vine cu temperaturi mai mari, dar până atunci plouă

Meteo: Weekendul vine cu temperaturi mai mari, dar până atunci plouă

Temperaturile vor incepe sa creasca in a doua parte a weekendului, insa, pana atunci, ploile vor mai zabovi putin pe la noi.

Vineri, ploile vor pune stapanire pe aproape toata tara. Se anunta maxime de 14 grade in Moldova, 9 in Maramures, 12 in Crisana, 12 in Transilvania, 14 in Banat, 15 in Oltenia, 12 in Muntenia si 12 grade in Dobrogea. 

În județul Botoșani, cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a zilei și noaptea când pe spații restrânse va ploua. Potrivit Meteo Nord-Est, vântul va sufla slab și moderat din sector predominant sudic, cu posibile intensificări pe timpul nopții. Temperaturile se vor situa peste mediile multianuale ale acestei perioade. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 13 grade, iar minimele vor coborî până spre 2 grade.

Sambata se anunta in continuare averse, dar si putin soare pe alocuri. Mercurul din termometre va ajunge la maxime de 14 grade in Moldova, 10 in Maramures, 11 in Crisana, 11 in Transilvania, 16 in Banat, 19 in Oltenia, 18 in Muntenia si 15 grade in Dobrogea. Duminica se anunta mai multe grade in termometre.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
755

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
244

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
199

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...