Meteo: Vreme frumoasă în prima zi de primăvară. În weekend se răcește simțitor
UPDATE!

UPDATE: Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă atenționare de tip COD GALBEN pentru județul Botoșani, valabilă până la ora 14:00. 

Meteo: Vreme frumoasă în prima zi de primăvară. În weekend se răcește simțitor

Prima zi de primavara calendaristica ne aduce soare si vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului: temperaturile trec de 16 grade in mai multe zone ale tarii. Din pacate, vantul ne va da ceva batai de cap pentru ca va sufla destul de tare pe tot parcursul zilei.

In weekend se raceste simtitor. Temperaturile maxime, care nu vor trece de 9 grade Celsius, vor fi, totusi, normale pentru aceasta perioada.

Sambata, vremea va fi mohorata, nu prea vom mai vedea soarele, va ploua si in unele zone va fi chiar lapovita.

În județul Botoșani, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a zilei și în prima parte a nopții când pe spații restrânse vor fi averse de ploaie. Potrivit Meteo Nord-Est, îndeosebi ziua, vântul va prezenta intensificări din nord-vest. Temperaturile se vor situa peste mediile multianuale ale acestei perioade. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 13 grade, iar minimele vor coborî până spre 1 grad.

Vineri dimineață, până la ora 10.00, județul Botoșani se află sub atenționare de tip COD GALBEN, avertizare emisă de Administrația Națională de Meteorologie. Astfel, în județul Botoșani, dar și Iași și în zona joasă a județului Suceava, se vor semnala intensificări locale ale vântului, ce vor atinge la rafală viteze de 55...60 km/h, trecător 70 km/h.

UPDATE: Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă atenționare de tip COD GALBEN pentru județul Botoșani, valabilă până la ora 14:00. În județul Botoșani, dar și în Suceava și Iaşi, se vor semnala intensificări ale vântului, ce vor atinge la rafală viteze de 55...60 km/h, trecător 70 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m, pana la 100 km/h.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
1

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
120

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
23

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...