Manuela Harabor: Fiecare om are de dus o cruce. A mea e fiul, Andrei!

Manuela Harabor: Fiecare om are de dus o cruce. A mea e fiul, Andrei!

MANUELA HARABOR

In spatele chipului ei superb, Manuela Harabor ascunde o poveste tragica de viata...
A jucat cele mai bune roluri in lung-metrajele "Padureanca" si "Veronica" si este considerata de anumiti critici de film drept cea mai frumoasa actrita a cinematografiei noastre.
Interpreta rolului sotiei lui Amza Trifan din serialul "Fetele Marinarului" de pe Antena 1 isi asuma frumusetea, dar sustine ca nu aparenta, ci esenta conteaza. "E un dar de la Dumnezeu, nu este nicidecum un merit al meu. De ce as face atata caz de ea? Din punct de vedere fizic, sunt cum sunt, important este insa ce fel de om sunt", spune actrita, intr-un interviu acordat revistei Star.

Si cine este omul Manuela Harabor?! Ei bine, a implinit 41 de ani pe data de 2 aprilie, se considera o persoana normala, nicidecum o vedeta. De altfel, este dezgustata de tot ceea ce inseamna monden. A avut o copilarie fericita, o mama iubitoare si un tata care a ajutat-o sa patrunda in lumea filmului. La doar patru ani, debuta in "Veronica", experienta pe care o considera "cea mai pregnanta amintire a mea, fara indoiala".

Timp de sase ani, intre 1995 si 2001, a locuit in Statele Unite, in New York. Denumeste perioada drept o "ratacire prin valurile vietii". Acolo s-a si maritat de altfel, cu un cetatean american pe nume Soli Shaltiel, de care avea insa sa divorteze. "Nu m-am casatorit pentru ca sotul meu era american, m-am casatorit pentru ca ma indragostisem foarte tare. Intr-un fel, imi parea rau ca viata imi juca o astfel de festa, incat sa-mi gasesc iubirea la 8.000 de kilometri si nu aici", povesteste, cu tristete, actrita.

Din mariajul cu Soli avea insa sa rezulte darul cel mai de pret al Manuelei. Fiul Andrei, acum in varsta de 19 ani. "Pentru orice mama, copiii sunt cea mai mare bucurie si realizare", spune interpreta Virginiei Trifan, precizand insa ca acest cadou a venit si cu un revers al medaliei. Baiatul ei sufera de autism, motiv pentru care artista este implicata de ceva vreme intr-o campanie sociala, numita "Impreuna invingem autismul".

Manuela vede partea plina a paharului si sustine ca problemele lui Andrei au desavarsit-o ca om, apropiind-o mai mult de Dumnezeu: "Orice incercare are menirea de a ne indrepta, de a ne face sa fim mai cu luare aminte in tot cea ce facem si, nu in ultimul rand, de a ne pune la incercare credinta. Orice om pe lumea aceasta are de dus o cruce, important este sa o acceptam si sa invatam sa o ducem pana la capat cu demnitate. Pe mine, Andrei m-a schimbat foarte mult si in bine. Problema lui de sanatate m-a apropiat mai mult de Dumnezeu si altfel vad lucrurile acum".

Evident, exista eternul regret. "Mi-as fi dorit insa sa fi fost asa si altfel...", a conchis actrita. Din pacate, insa, nu este cum vrem noi...
 
Antena 3
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
135

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
222

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
98

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...