Locuitorii din Corni scapa de calvarul masinilor de mare tonaj, insa numai pe timpul noptii!

Locuitorii din Corni scapa de calvarul masinilor de mare tonaj, insa numai pe timpul noptii!
Autoritatile au impus restrictii de circulatie pe drumul care leaga Baisa de Corni si de balastierele de pe malul Siretului! Astfel, intre orele 22.00 si 06.00 accesul autovehiculelor cu greutatea totala peste sapte tone este interzis pe acest drum judetean.
 
"Masura a fost dispusa in urma unor discutii avute cu reprezentantii Primariei Corni, cu cei ai Institutiei Prefectului si ai Politiei Rutiere. Exista si o adresa facuta de catre locuitorii din zona catre Primaria din Corni, prin care au solicitat sa se ia masuri", a declarat Romeo Caciuc, directorul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri.

Desi are putin peste doi ani de cand a fost modernizat, soseaua care duce la balastierele de pe malul Siretului a inceput deja sa se strice. Mai grav este ca reparatiile care au fost facute pe portiunile de drum unde au aparut gropi s-au dovedit a fi de mantuiala, pentru ca asfaltul a inceput sa se macine si in loc au ramas adevarate cratere. Autoritatile judetene spera ca anul acesta sa obtina fonduri pentru amenajarea unei rute ocolitoare pe unde sa circule masinile de mare tonaj.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Flutur a anunțat în această seară proiectul de buget al municipiului Botoșani. Acesta va intra în discuția Consiliului Local peste două zile, dar sunt șanse mici ca PSD să îl lase în această formă!

Luni, 17 Februarie 2020
237

Cu două zile înainte de ședința Consiliului Local de la Botoșani, un consiliu dominat brutal de ani de zile de PSD, primarul municipiului, Cătălin Flutur, a anunțat în această sear...

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela: MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, paza școlilor din România!

Luni, 17 Februarie 2020
187

“Pe fondul creșterii violenței și a consumului de droguri, MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, să asigure paza tuturor școlilor din România&rdqu...

Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

Luni, 17 Februarie 2020
895

Când ne gândim la pompieri ne gândim la faptul că sunt dispuși să-și dea viața pentru a stinge flăcările, însă nimeni nu se aștepta ca în două fețe de perne di...