“Locuințe Colective” – proiect imobiliar în Botoșani

“Locuințe Colective” – proiect imobiliar în Botoșani

 Proiect Imobiliar Profi  Profi Izo Bek

Ansamblul de locuințe dezvoltat de Profi Izo.Bek în Botoșani, în apropierea Școlii 11, lângă intersecția semaforizată, cuprinde 12 apartamente ultramoderne cu suprafețe între 53-63 mp, plus terase spațioase, având o arhitectură superbă.

Ansamblul rezidențial Locuințe Colective are amenajate locuri de parcare în spațiul demisol dar și afară, în perimetrul investiției.

Dezvoltatorul Profi Izo.Bek intenționează ca întreg proiectul să fie gata în luna septembrie 2018, astfel încât toți viitorii proprietari să poată serba în luna decembrie Luna Cadourilor în casă nouă.


 

Profi Izo.Bek nu este la primul proiect în Botoșani, în localitatea Hudum, la nici 2 km în afara municipiului derulând mai multe investiții în case individuale dar și locuințe colective. Proiectul deosebit în care este angrenat  Profi Izo.Bek este și cel de 10 Case Inșiruite, locuințele fiind deja  achiziționate de la începerea execuției proiectului și care se află in stadiu de finalizare.

“Proiectul  Locuințe Colective, S+P+3E din str. Aleea Ghe. Avramescu nr. 20 este pentru noi un proiect ambițios și provocator, am ajuns astăzi să fim cu autorizația în mână, parcurgând un drum foarte, foarte greu, presărat cu piedici de tot felul, ambiții, orgolii și mult neprofesionalism, termene depășite exagerat. Au trecut 18 luni de la data în care s-au depus primele acte pentru autorizare.

Este dificil ca orașul Botoșani să se dezvolte în acest ritm, neavând un  birou de urbanism competent. Ne intrebăm de ce  sunt atat de multe construcții fără autorizații și realizăm că din cauza termenelor exagerate, fiind confruntați direct cu aceste vicisitudini.

In ciuda piedicilor intâlnite și a sprijinului ZERO din partea municipalitătii, intenționăm ca în septembrie 2018 să finalizăm acest proiect imobiliar, chiar  astăzi am început execuția blocului.

Am început să vindem apartamentele  și chiar dacă avem costuri mai mari  în această perioadă  deja din cauza vremii, prețul unui apartament va rămâne la fel cu prețul de vânzare calculat pentru anul 2017”, spune reprezentantul dezvoltatorului imobiliar.

Cei interesați pentru un apartament  de lux si într-o scara de bloc cu doar 12 apartamente o pot face la sediul firmei situate în localitatea Hudum, la ieșirea din oraș, vis a vis de Parc Cornișa , sau la telefon 0758,591031.
 

Tel 0231535403  

E-Mail: office@profi-izobek.ro

www.profi-izobek.ro

(P)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
130

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
74

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
208

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...