Let’s Do It, Romania! Cum am reușit să mobilizăm 1.8 milioane de oameni să curețe România

Cu ocazia a 10 ani de la începuturile Let’s Do It, Romania! a fost lansată cartea Let’s Do It, Romania! – cum am reușit să mobilizăm 1.8 milioane de oameni să curețe România.

Let’s Do It, Romania! Cum am reușit să mobilizăm 1.8 milioane de oameni să curețe România

Cartea este realizată în parteneriat cu Curtea Veche Publishing și a fost lansată în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest.

Cartea spune povestea celor 10 ani de evoluție a celei mai mari mișcări sociale din România și explică într-un mod onest și plin de curaj cum au reușit o mână de voluntari să convingă peste 200 000 de români să iasă la prima Zi de Curățenie Națională desfășurată pe 25 septembrie 2010, dar și cum a evoluat organizația nou înființată spre 1.800.000 de voluntari mobilizați în 6 acțiuni naționale, ultima dintre ele fiind organizată pe 15 septembrie 2018, alături de alte 150 de țări de pe Glob.

“Am scris această carte având în minte un tânăr din România, aflat la început de drum, cu vise mari, dar care se întreabă, poate, dacă este posibil să schimbe ceva în țara noastră. Răspunsul este da, iar noi suntem dovada vie că orice vis, oricât de nebunesc ar fi, se poate transforma în realitate, dacă tu crezi suficient de tare și atragi alături de tine oameni care au aceeași viziune. Este o poveste cu multă bucurie, dar departe de a fi perfectă. În acești 10 ani am trecut prin toate, de la reușite la eșecuri, de la împăcări la despărțiri, de la frustrare la recunoștință, iar cartea este o reprezentare a tuturor, cu vulnerabilitate și încredere că numai împreună putem transforma în bine România. Această carte este o dovadă vie în acest sens și le mulțumim tuturor celor care au sprijinit în vreun fel această inițiativă cu timpul, energia sau resursele lor. Această carte este și a lor și fac parte cu toții din povestea Let’s Do It, Romania!”, au declarat reprezentanții Let’s Do It, Romania!.

Sursa: stirileprotv.ro

Citeste mai mult AICI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...