La ce categorie să o punem? Un tractorist din Arad a arat un drum judeţean: "L-a pregătit pentru semănat"

La ce categorie să o punem? Un tractorist din Arad a arat un drum judeţean: "L-a pregătit pentru semănat"

România dovedește pe zi ce trece că este un peisaj minunat și plin de surprize, patria tuturor bancurilor și a umorului instantaneu.

Un tractorist din Arad, cel mai probabil neatent sau băut, a arat un drum judeţean situat între localităţile Lipova şi Șiștarovăț. Plugul tractorului a fost lăsat jos intenţionat sau s-a rupt, astfel că plugul a făcut un crater uriaş pe mijlocul drumului.

"DJ 572 Lipova - Sistatovat. Un conducator, de utilaj agricol, a hotărât să-l are. Sper să fie luate măsurile legale, iar faptasul să plătească", a scris Garofita Scorobete într-o postare în grupul de Facebook - AradTraffic.

Totul s-a întâmplat, în această dimineaţă, după ce tractoristul a ajuns pe DJ 572, iar din motive încă necunoscute, a lăsat jos plugul tractorului, distrugând astfel asfaltul deja aflat într-o stare degradată, pe o distanţă de câţiva metri, relatează Antena3.ro.

Procedural, autorităţilor le va fi extrem de dificil să îl identifice pe tractorist, iar apoi să reuşească să scoată de la acesta banii necesari reparaţiilor drumului, astfel că, cel mai probabil, drumul judeţean va fi reparat în momentul în care va fi reasfaltat în întregime.

Până atunci, groapa de câţiva metri creată de tractorist va deveni o adevărată capcană pentru şoferi.

La rândul lor, şoferii din grupul AradTraffic au făcut haz de necaz: "Mai așteaptă 2 ore că vin să-l ar cu totul și după pregătesc pentru semănat".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

Consiliului Județean Botoșani speră ca săptămâna viitoare să deblocheze conturile la Nova Apaserv SA. Altfel, avem toate șansele să învățăm să ne spălăm la lighean, cu apă de la fântână

Vineri, 15 Ianuarie 2021
657

Consiliului Județean Botoșani a anunțat astăzi că a avut în ultimele săptămâni mai multe runde de discuții pentru a debloca situația de la operatorul județean de apă. Dacă lide...

Pompierii ISU de la Botoșani, sfat pentru următoarele zile: Evitați, pe cât posibil, expunerile la frig

Vineri, 15 Ianuarie 2021
453

Pompierii ISU de la Botoșani au făcut astăzi un apel la populație pentru respectarea regulilor pe perioada în care se vor înregistra temperaturi scăzute în județul Botoșani....

Liberalii de la Botoșani au depus o coroană de flori la statuia marelui poet Mihai Eminescu

Vineri, 15 Ianuarie 2021
1281

Liberalii de la Botoșani au depus astăzi o coroană de flori la statuia marelui poet Mihai Eminescu, statuie amplasată în parcul central al municipiului, și care poartă de zeci de ani numel...