Inchisoare cu suspendare pentru autorul accidentului in care si-a pierdut viata fostul sef al Directiei Muncii

Inchisoare cu suspendare pentru autorul accidentului in care si-a pierdut viata fostul sef al Directiei Muncii
Autorul accidentului din ianuarie 2010, în urma căruia și-a pierdut viața fostul director adjunt al Direcției Muncii şi Protecţiei Sociale, Gheorghe Timofte, în vârstă de 68 de ani, a fost condamnat la un și patru luni de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului.

Cât priveşte acţiunile civile alăturate procesului penal promovate de părţile civile, instanţa a dispus formarea unui nou dosar.

Accidentul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 ianuarie 2010, în apropierea Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", când fostul director DMPS, pensionat de cinci ani, se îndrepta spre casă.

Un şofer care circula cu viteză pe strada Octav Onicescu l-a lovit cu mașina și după ce l-a lăsat inconștient pe carosabil a fugit şi a ascuns autoturismul într-o parcare de pe Strada Primăverii.

Sentinţa dispusă marţi de judecătorii botoşăneni nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
301

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
515

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
152

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...