Hotelurile din Botoșani se pregătesc de deschidere

Hotelurile din Botoșani se pregătesc de deschidere

Hotelurile din Botoșani se pregătesc să-și deschidă porțile pentru turiști. Unul dintre cele mai renumite hoteluri din Botoșani și-a anunțat deschiderea în perioada următoare, iar pentru ca sănătatea și siguranța oaspeților să nu fie afectate, au luat o serie de măsuri necesare menținerii stării de curățenie și igienizare.

“Suntem pregătiți să ne revedem cu bine! Hotelul nostru a luat toate măsurile care se impun pentru ca siguranța și sănătatea oaspeților noștri să nu fie afectate. Astfel, organizăm periodic proceduri de dezinfecție generala împotriva virusurilor și bacteriilor și depunem tot efortul necesar pentru menținerea stării de curățenie și igienizare a tuturor suprafețelor (mese, clanțe, mânere, dulapuri, întrerup[toare de lumină, paturi, lenjeria de pe paturi, birouri, scaune, toalete, robinete, chiuvete)”, au anunțat reprezentanții hotelului.

În conformitate cu noile reglementari, pentru siguranța angajaților și a clienților, procedurile de funcționare s-au schimbat:

- purtarea măștii e obligatorie;

 - la intrarea în hotel este necesar să vă dezinfectați mâinile;

 - după ce ați intrat în hotel, temperatura vă va fi luată de către personalul de la recepția hotelului;

 - dezinfectarea și igienizarea, la fel ca și până acum, se va face după fiecare client.

“Recomandăm clienților să ia toate măsurile de igienă personală și să poarte mască de protecție”, este mesajul transmis de către reprezentanții hotelului.

 

Spune-ne opinia ta