GCS al Guvernului anunță încă două decese. Pacienții au fost diagnosticați cu Covid post-mortem

GCS al Guvernului anunță încă două decese. Pacienții au fost diagnosticați cu Covid post-mortem

Încă două decese cauzate de coronavirus s-au înregistrat în România, luni seară, anunță Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului.

Este vorba, mai întâi, despre un bărbat de 74 de ani, din județul Hunedoara. A fost internat pe data de 19 martie în Secția de Oncologie din Deva. Pe data de 27 martie s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgență din Timișoara. În ziua testării, pacientul a decedat.

Rezultatul pozitiv al testului a venit post-mortem, abia duminică, pe 30 martie. Acesta avea patologie preexistentă: adenocarcinom gastric stadiul IV și carcinomatoză peritoneală.

Apoi, este vorba despre despre o femeie de 60 de ani, tot din județul Hunedoara. În data de 26 martie s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgență din Timișoara. Pe 29 martie a murit, ia r o zi mai târziu a venit rezultatul pozitiv al testului.

Pacienta a fost transferata din Institutul Cardiovascular Timișoara în data de 26 martie, fiind contact de salon cu caz confirmat. Avea și patologie preexistentă: cardiopatie, insuficiență cardiacă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
20

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
94

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
197

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...