Garda de Mediu Botoșani invită copiii la concurs

Garda de Mediu Botoșani invită copiii la concurs

În fiecare an, pe data de 5 iunie, este sărbătorită Ziua Mondială a Mediului, o sărbătoare a tuturor cetățenilor indiferent de țară, rasă sau altă natură. Acest eveniment este utilizat pentru a atrage atenția populației asupra problemelor de mediu existente pe plan local, național sau regional.

Cu această ocazie, Garda de Mediu Botoșani invită copiii la un concurs. Astfel, desenul, colajul sau fotografia cu tema Biodiversitate postată pe pagina oficială a Gărzii de Mediu Botoșani, până pe data de 5 iunie, ora 24.00 va intra la concurs iar postarea cu cele mai multe like-uri va fi premiată.

“ Este 1 iunie!

La mulţi ani, copii frumoși! Vă dorim doar bucuri! Zâmbetele să vă fie colorate precum curcubeul! Sunteți prezentul și viitorul nostru! Să aveți parte de un mediu curat!

... și pentru că vrem să sărbătorim împreună și în acest an pe 5 iunie, Ziua Mondială a Mediului și știm că vă plac provocările lansăm un concurs:

Desenul, colajul sau fotografia pe care o postezi pe pagina Garda de Mediu Botoșani cu tema: Biodiversitate și are cele mai multe like-uri până pe data de 5 iunie ora 24.00 va primi din partea noastră un premiu.

Desenul va fi postat ca și comentariu, la prezenta postare și va fi identificat cu numele, prenumele și vârsta ta.

Începând de astăzi așteptăm desenele, colajele sau fotografiile voastre pe pagina Garda de Mediu Botoșani.

Mulțumim anticipat copiilor pentru participare, iar părinților și profesorilor pentru implicare!”, au transmis reprezentanții Gărzii de Mediu Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Copii fără copilărie. Drama unei familii distruse de bătăile unui tată monstru

Vineri, 3 Iulie 2020
26292

Anca Pailic din satul Ioacobeni, comuna Dângeni, județul Botoșani, este o femei e de doar 34 ani care a trăit până acum doar în suferință și neajunsuri, bătăi și jigniri. C...

Recompensă de 1000 lei oferită de un botoșănean pentru a-și găsi animalul de companie

Marţi, 30 Iunie 2020
748

Pierderea unui animal de companie poate produce suferință în rândul stăpânilor de animale.Acest lucru face ca proprietarii patrupedelor să scoată bani mulți din buzunar pen...

La Botoșani cruzimea față de animale nu are limite

Sâmbătă, 20 Iunie 2020
1888

Cruzimea unor oameni față de animale pare uneori desprinsă din filmele de groază iar gândul că cineva poate mutila atât de rău un biet suflet nevinovat nu face decât să ne g&a...