Garda de Mediu Botoșani invită copiii la concurs

Garda de Mediu Botoșani invită copiii la concurs

În fiecare an, pe data de 5 iunie, este sărbătorită Ziua Mondială a Mediului, o sărbătoare a tuturor cetățenilor indiferent de țară, rasă sau altă natură. Acest eveniment este utilizat pentru a atrage atenția populației asupra problemelor de mediu existente pe plan local, național sau regional.

Cu această ocazie, Garda de Mediu Botoșani invită copiii la un concurs. Astfel, desenul, colajul sau fotografia cu tema Biodiversitate postată pe pagina oficială a Gărzii de Mediu Botoșani, până pe data de 5 iunie, ora 24.00 va intra la concurs iar postarea cu cele mai multe like-uri va fi premiată.

“ Este 1 iunie!

La mulţi ani, copii frumoși! Vă dorim doar bucuri! Zâmbetele să vă fie colorate precum curcubeul! Sunteți prezentul și viitorul nostru! Să aveți parte de un mediu curat!

... și pentru că vrem să sărbătorim împreună și în acest an pe 5 iunie, Ziua Mondială a Mediului și știm că vă plac provocările lansăm un concurs:

Desenul, colajul sau fotografia pe care o postezi pe pagina Garda de Mediu Botoșani cu tema: Biodiversitate și are cele mai multe like-uri până pe data de 5 iunie ora 24.00 va primi din partea noastră un premiu.

Desenul va fi postat ca și comentariu, la prezenta postare și va fi identificat cu numele, prenumele și vârsta ta.

Începând de astăzi așteptăm desenele, colajele sau fotografiile voastre pe pagina Garda de Mediu Botoșani.

Mulțumim anticipat copiilor pentru participare, iar părinților și profesorilor pentru implicare!”, au transmis reprezentanții Gărzii de Mediu Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Filarmonica Botoșani va transmite vineri un nou concert simfonic

astăzi, 10:44
59

Filarmonica „George Enescu” Botoșani va transmite vineri, 27 noiembrie 2020, începând cu ora 18:30, un concert simfonic.Inițiat de managerul Filarmonicii, Mihai Sâr...

15 cupluri din Bucecea, premiate pentru longevitate în căsătorie

astăzi, 10:13
117

Cu ocazia împlinirii a 50, respectiv 60 de ani de la căsătorie, 15 cupluri din orașul Bucecea au fost premiate de către autoritățile locale.În acest scop, noul primar, Angel Ghe...

Vești bune pentru iubitorii sportului pe gheață: Patinoarul de la Cornișa se deschide începând de vineri

Miercuri, 25 Noiembrie 2020
243

Începând de vineri, 27 noiembrie 2020, iubitorii sportului pe gheață sunt așteptați la patinoarul artificial de la Cornișa.Accesul în Patinoar se face în baza unei rez...