Garda de Mediu Botoșani invită copiii la concurs

Garda de Mediu Botoșani invită copiii la concurs

În fiecare an, pe data de 5 iunie, este sărbătorită Ziua Mondială a Mediului, o sărbătoare a tuturor cetățenilor indiferent de țară, rasă sau altă natură. Acest eveniment este utilizat pentru a atrage atenția populației asupra problemelor de mediu existente pe plan local, național sau regional.

Cu această ocazie, Garda de Mediu Botoșani invită copiii la un concurs. Astfel, desenul, colajul sau fotografia cu tema Biodiversitate postată pe pagina oficială a Gărzii de Mediu Botoșani, până pe data de 5 iunie, ora 24.00 va intra la concurs iar postarea cu cele mai multe like-uri va fi premiată.

“ Este 1 iunie!

La mulţi ani, copii frumoși! Vă dorim doar bucuri! Zâmbetele să vă fie colorate precum curcubeul! Sunteți prezentul și viitorul nostru! Să aveți parte de un mediu curat!

... și pentru că vrem să sărbătorim împreună și în acest an pe 5 iunie, Ziua Mondială a Mediului și știm că vă plac provocările lansăm un concurs:

Desenul, colajul sau fotografia pe care o postezi pe pagina Garda de Mediu Botoșani cu tema: Biodiversitate și are cele mai multe like-uri până pe data de 5 iunie ora 24.00 va primi din partea noastră un premiu.

Desenul va fi postat ca și comentariu, la prezenta postare și va fi identificat cu numele, prenumele și vârsta ta.

Începând de astăzi așteptăm desenele, colajele sau fotografiile voastre pe pagina Garda de Mediu Botoșani.

Mulțumim anticipat copiilor pentru participare, iar părinților și profesorilor pentru implicare!”, au transmis reprezentanții Gărzii de Mediu Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Un sportiv de performanță din Botoșani luptă pentru a salva viața unui bebeluș

astăzi, 11:26
122

Botoșăneanul Alin Alexuc, câștigătorul medaliei de aur la Campionatul European de lupte greco-romane, a scos la licitație un tricou personalizat iar banii strânși vor ajunge în...

Crucea Roșie caută voluntari în Botoșani

astăzi, 09:44
338

Organizația umanitară Crucea Roșie, filiala Botoșani, își mărește echipa de voluntari. Prin programele și activitățile sale în beneficiul societății, Crucea Roșie contribuie l...

Rămas imobilizat la pat, un bărbat dintr-o comună din Botoșani are nevoie de ajutor pentru o șansă la viață

Miercuri, 23 Septembrie 2020
749

Povestea tristă de viața a lui Mihai Munteanu, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Baranca, a început în urmă cu un an, atunci când a suferit un atac vascular cer...