Florin Turcanu pleaca in concediu electoral cu toti directorasii dupa el

Florin Turcanu pleaca in concediu electoral cu toti directorasii dupa el

 Florin Turcanu, invingator absolut in lupta cu Campanu  

Am dat mana cu Liviu Campanu, pentru ca asa era corect, i-am zambit si i-am urat succes!, a declarat astazi Florin Turcanu.

In legatura cu ultimele conflicte din PNL, care au culminat, vineri, cu hotararea Biroului Permanent judetean de a-l exclude din partid, Florin Turcanu spune ca totul s-a rezolvat ieri, odata cu discutiile purtate la Bucuresti cu Calin Popescu Tariceanu.

Voi inchide definitiv acest subiect. Vreau liniste si atat, a adaugat Turcanu.

Cu toate acestea, secretarul general al PNL mai spune ca, demnitar fiind, intr-o functie inalta, el nu putea fi sanctionat decat de delegatia permanenta nationala, nicidecum de cea locala.

Din acest motiv, se pare ca reactia lui Tariceanu a fost scurta si la obiect, si anume ca scandalul nu este corect, dupa cum reiese din cele prezentate de Turcanu.

Si pentru ca apele s-au linistit, Florin Turcanu a anuntat ca se va pune serios pe treaba, mai ales ca din 30 octombrie va intra in concediu de la Consiliul Judetean, pe motiv de campanie! Dar nu singur!

Toti directorasii astia vor intra in concediu fara plata, ca sa lupte si ei pentru voturi. Mi se pare normal sa fim liberali in momentele fierbinti de campanie, a mai spus Florin Turcanu, candidat din partea PNL pentru Colegiul Saveni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
107

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
63

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
67

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...