Florin Turcanu pleaca in concediu electoral cu toti directorasii dupa el

Florin Turcanu pleaca in concediu electoral cu toti directorasii dupa el

 Florin Turcanu, invingator absolut in lupta cu Campanu  

Am dat mana cu Liviu Campanu, pentru ca asa era corect, i-am zambit si i-am urat succes!, a declarat astazi Florin Turcanu.

In legatura cu ultimele conflicte din PNL, care au culminat, vineri, cu hotararea Biroului Permanent judetean de a-l exclude din partid, Florin Turcanu spune ca totul s-a rezolvat ieri, odata cu discutiile purtate la Bucuresti cu Calin Popescu Tariceanu.

Voi inchide definitiv acest subiect. Vreau liniste si atat, a adaugat Turcanu.

Cu toate acestea, secretarul general al PNL mai spune ca, demnitar fiind, intr-o functie inalta, el nu putea fi sanctionat decat de delegatia permanenta nationala, nicidecum de cea locala.

Din acest motiv, se pare ca reactia lui Tariceanu a fost scurta si la obiect, si anume ca scandalul nu este corect, dupa cum reiese din cele prezentate de Turcanu.

Si pentru ca apele s-au linistit, Florin Turcanu a anuntat ca se va pune serios pe treaba, mai ales ca din 30 octombrie va intra in concediu de la Consiliul Judetean, pe motiv de campanie! Dar nu singur!

Toti directorasii astia vor intra in concediu fara plata, ca sa lupte si ei pentru voturi. Mi se pare normal sa fim liberali in momentele fierbinti de campanie, a mai spus Florin Turcanu, candidat din partea PNL pentru Colegiul Saveni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O copilă de 13 ani din Botoșani a născut copilul unui tânăr de 25. Procurorii au trimis tatăl în judecată

Vineri, 3 Iulie 2020
867

Un tânăr de 25 de ani din Botoşani a fost trimis în judecată de procurori după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o copilă de 13 ani. Mai mult decât atât fata a r...

Din această seară: Terasele, centrele comerciale și zonele aglomerate din Botoșani vor fi controlate de efective mărite de forțe de ordine

Vineri, 3 Iulie 2020
2415

Pentru prevenirea si limitarea îmbolnăvirilor Covid 19, începând cu această seara, politiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai...

Bătrânul suspect de COVID „fugit” de la „Mavromati” a fost găsit acasă. Care a fost motivul plecării

Vineri, 3 Iulie 2020
541

Botoșăneanul de 82 de ani, suspectat de infecție cu Covid-19, care a părăsit Spitalul Județean fără acordul cadrelor medicale, a fost identificat de către polițiști în localitatea de ...