Familie in doliu pentru un pacient in viata!

Familie in doliu pentru un pacient in viata!
O neintelegere a facut ca o familie din Dorohoi sa treaca prin clipe de cosmar, la sfarsitul saptamanii trecute. In urma discutiilor purtate cu reprezentantii Spitalului Judetean, membrii acesteia au inteles ca ruda lor, internata zilele trecute in stare grava, a decedat, scrie in editia de astazi Monitorul de Botosani.

Drama a inceput joi, cand Ilie Panzariu de 52 de ani a suferit un accident vascular cerebral si a fost transportat de urgenta la Spitalul Dorohoi si apoi la Botosani.

Cadrele medicale au precizat ca pacientul suferind de o boala cronica a inimii a ajuns la Botosani in stare foarte grava, avand tensiunea 300 cu 140, valori de doua ori mai mari decat cele normale.

Vineri, sotia si fiica bolnavului au venit la spital si potrivit declaratiei lui Adrian Panzariu, unul din fiii barbatului, cadrele medicale au anuntat decesul tatei si i-au spus mamei sa vina cu sicriu la morga peste 24 de ore.

Tanarul sustine ca mama lui, care sufera de afectiuni cardiace, a fost apostrofata ca de ce nu a venit joi, imediat ce Ambulanta l-a adus la spital sa se intereseze de soarta lui".

Rudele barbatului au facut pregatirile de inmormantare imediat ce au ajuns in Dorohoi, aducand chiar si coroane la casa celui decedat. Mai mult, au vorbit cu preotul si au anuntat rudele din strainatate care sunt deja in drum spre tara.

Am vorbit de sicriu si am plecat la Botosani sa ne interesam de actele pentru deces. La morga ni s-a spus ca nu exista nicio persoana cu acest nume drept pentru care ne-am interesat pe sectie unde am aflat ca tata traieste, a declarat Adrian Panzariu.

Rudele lui Ilie Panzariu spun ca vor discuta cu cadrele medicale pentru a afla cum a fost posibila o astfel de situatie. Reprezentantii Spitalului Judetean infirma, insa, ipoteza prezentata de dorohoieni, spunand ca ar fi vorba de o neintelegere provocata de lipsa de comunicare.

"Am discutat cu medicii. Pacientul este la Reanimare chiar de cand a ajuns in spital. Familiei i s-a spus, intr-adevar, sa se pregateasca pentru ce e mai rau, pentru ca nu prea sunt sanse de scapare. De aici probabil au inteles altceva", a precizat Daniela Puiu, director medical in cadrul spitalului din judet.

Aceasta a mai spus ca pacientul este in continuare in stare grava, el fiind intubat in permanenta si ca actele medicale dovedesc ca nu a parasit Sectia de reanimare.

Sursa: Monitorul de Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Aproape 10.000 de pensionari din Botoșani au primit indemnizație socială

astăzi, 11:20
9

Numărul de beneficiari ai indemnizaţiei sociale pentru pensionari a fost, în iunie 2020, de 956.586 persoane, conform datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP). Botoșa...

Tabletele pentru elevii din mediile defavorizate vor ajunge în școli până pe 10 septembrie

astăzi, 09:15
75

Contractul pentru achiziţia a 250.000 de tablete, care vor ajunge la elevii din medii defavorizate din partea statului, va fi semnat până la sfârşitul lunii august.Anunțul a fost f...

Lângă noi: Patronul unui magazin din Suceava și-a ucis cu ranga un client din cauza datoriilor

astăzi, 08:56
318

Banii i-au luat mințile unui afacerist din Suceava. Patronul unui magazin l-a atacat cu ranga pe un client din cauza unei datorii, informează Realitatea PLUS.Se pare că între victimă și...