Extinderea zonei de agrement „Cornișa”, printre propunerile de dezvoltare a municipiului

Extinderea zonei de agrement „Cornișa”, printre propunerile de dezvoltare a municipiului

Conducerea parcului de distracții Cornișa Aquapark&Sports Botoșani, dorește  extinderea parcului regional de agrement turistic și sportiv.

Printre noile propuneri de îmbunătățire se numără: unități de cazare în regim hotelier, camping pentru corturi și rulote, săli de conferință/evenimente, parcare pentru autocare, spații dedicate sporturilor de vară/iarnă în aer liber, amenajarea peisagistică și promenadă.

Pe rețelele de socializare, conducerea zonei de agrement de la Cornișa a inițiat un sondaj prin care populația este invitată să aleagă, dintre mai multe propuneri, pe cea pe care o consideră prioritară în dezvoltarea zonei. Cetățenii nu au rămas indiferenți, și au participat în număr mare la realizarea sondajului.

În topul preferințelor botoșănenilor se află amenajarea peisagistică și de promenadă, urmată de închirierea bicicletelor  și aparate pentru gimnastică în aer liber.

Dar lista este destul de generoasă, botoșănenii având posibilitatea să propună numeroase alte idei de îmbunătățire cum ar fi: pasarelă peste drumul național (după modelul celei de la Constanța), mic centru de echitație pentru copii, pistă circuit auto sau amenajare zonă de picnic cu grătare și foișoare.

Botoșănenii își pot exprima în continuare părerea, accesând link-ul de mai jos:

https://www.facebook.com/CornisaBotosani

 

Spune-ne opinia ta