E.ON i-a tinut in aer pe Simirad si pe Nichita!

E.ON i-a tinut in aer pe Simirad si pe Nichita!

 Gheorghe Nichita (nascut in Dorohoi) si Constantin Simirad (originar din Cotusca, judetul Botosani)  

Constantin Simirad si Gheorghe Nichita, doi botosaneni care conduc Iasul, primul de pe functia de presedinte al Consiliului Judetean Iasi, al doilea ca primar al orasului Iasi, au fost nevoiti sa survoleze zeci de minute deasupra Iasului, dupa ce Aeroportul s-a cufundat in bezna, din cauza unei pene de curent.

E.ON a lasat fara curent Aeroportul Iasi, pentru aproape o ora, speriind de moarte cateva zeci de persoane, printre care si notabilitati ale orasului.

Joi seara, in timp ce se intorceau cu avionul de la Bucuresti, Constantin Simirad, presedintele CJ, vicepresedintele Constantin Adascalitei si primarul Gheorghe Nichita au avut o surpriza de proportii.

Avionul in care se aflau cei trei oficiali judeteni nu a coborit la sol la ora programata pentru ca balizele care ghideaza decolarile si aterizarile erau stinse.

Daca in cazul unei intreruperi "normale" de curent E.ON ar strica frigidere sau calculatoare, acum furnizorul de curent a fost aproape sa cauzeze o catastrofa.

Cursa regulata Tarom in cauza transporta, printre calatorii obisnuiti, si oficialii ieseni membri PSD care au participat alaltaieri la Bucuresti la investirea ca ministru de interne a colegului lor Liviu Dragnea, fost sef al CJ Teleorman.

Aeronava Tarom cu care acestia se intorceau acasa a fost nevoita sa survoleze orasul pentru citeva zeci de minute, pentru a putea ateriza in siguranta.

"Aseara cind veneam cu Adascalitei si Nichita de la Bucuresti s-au stins luminile pe pista si a trebuit sa mai zburam vreo jumatate de ora pina s-a remediat problema", a declarat ieri Constantin Simirad, presedintele CJ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1197

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
327

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
308

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...