DSP:Șase cazuri noi de infectare cu Covid-19, din peste 280 de teste

DSP:Șase cazuri noi de infectare cu Covid-19, din peste 280 de teste

Șase botoșăneni, respectiv doi bărbați și patru femei, au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Astfel, bilanțul persoanelor infectate s-a ridicat la 1316, sâmbătă, la nivelul județului Botoșani, conform statisticii DSP.

De vineri, de la ora 10:00, până sâmbătă la aceeași oră, au fost prelucrate 286 de probe biologice recoltate unor persoane din județ, în vederea depistării Covid-19.

Numărul cazurilor active în prezent a crescut la 97, întrucât, în ultimele 24 de ore, alți patru pacienți din județ au fost declarați vindecați. 

Până la această oră, în rândul botoșănenilor infectați cu noul coronavirus, s-au înregistrat 95 de decese. 

La nivel național, județul Botoșani se menține pe locul 26, privind numărul de infectări, potrivit statisticii centrale.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Laborator de analize al „Mavromati" declarat focar COVID

Sâmbătă, 26 Septembrie 2020
2681

Laboratorul de analize din cadrul blocului central al Spitalului Județean „Mavromati" a fost declarat focar COVID, după ce șase angajați au fost diagnosticați cu noul coronavirus.S...

Tinere din județ plecate cu un bărbat spre Sicilia, dispărute pe drum

Sâmbătă, 26 Septembrie 2020
1654

Două tinere din județul Botoșani au fost date în urmărire de poliție, acestea plecând cu un bărbat în cursul zilei de joi, având ca destinație regiunea Silicilia din Ita...

O femeie și-a incendiat casa (foto)

Sâmbătă, 26 Septembrie 2020
1402

O casă de pe raza satului Broscăuți a fost distrusă în urma unui incendiu generat, vineri seară, chiar de către proprietară, transmite Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgenț...