“Dotările standard de SIGURANȚĂ – un MOTIV pentru care să te muți într-un apartament nou”

Având în vedere multitudinea motivelor care pot sta la baza unei astfel de decizii ne-am propus ca pe parcursul a nouă editoriale să structurăm şi să vă prezentăm principalele 9 motive care ar justifica o astfel  de decizie!

“Dotările standard de SIGURANȚĂ – un MOTIV pentru care să te muți într-un apartament nou”

Astăzi ne vom opri la Dotările standard de SIGURANȚĂ pe care ni le pot oferi un apartament nou – acesta fiind unul din MOTIVELE pentru care merită să faci o astfel de mutare.

 

             Câţi dintre noi nu şi-au dorit să nu se întâlnească cu griji de genul: „am încuiat uşa când am plecat de acasă? ”, „am scos fierul din priză? ”, „am închis robinetul la apă?”, există oare riscul ca vreunul din copii să introducă vreun obiect metalic  în priză?”, etc.? Foarte mulţi dintre noi ne-am confruntat cu astfel de situatii, nu e aşa ?

 



             Câţi dintre noi ştiu însă că pot să uite de astfel de griji sau că pot să facă ceva în acest sens?  Foarte puţini deoarece nu mulţi sunt aceia care ştiu ca un complex rezidențial modern include în dotările standard, sisteme de SIGURANȚĂ și de PROTECTIE SMART Home:

 

  • detectori duali de gaz şi monoxid de carbon, senzori de fum cu întrerupere alimentare energie electrică, de efracţie şi de inundaţie cu electrovană întrerupere furnizare apă, circuite de priză dotate cu siguranţe cu diferențial tip “SALVEAZĂ VIEȚI”.
  • detecţie şi alarmare la incendiu și monoxid de carbon, ventilație diluție CO, evacuare fum și gaze fierbinți, hidranți exteriori și interiori (cu grup de pompare și rezervă de apă proprii), generator electric pentru alimentarea echipamentelor vitale cu rol de securitate la incendiu (pentru parcările subterane).

 

Cu toate că acesta este doar UNUL din motivele pentru care merită să te muţi într-un apartament nou, este unul foarte convingător deoarece SIGURANŢA trebuie să fie un CRITERIU de bază în luarea unei astfel de decizii, iar aceasta, odată luată, trebuie împărtăşită, aşa că nu uitaţi să ÎMPĂRTĂȘITI alegerea inteligentă! : UR C.Nationala, UR GH. Avramescu, si UNIQUE RESIDENCE, în general ” .