Dosar penal după ce a cumpărat un Peugeot din Polonia și mergea acasă. Mașina era radiată!

Dosar penal după ce a cumpărat un Peugeot din Polonia și mergea acasă. Mașina era radiată!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean ucrainean, care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism ce figura radiat din circulaţie.

În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, la volanul unui autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Belgia, cetățeanul ucrainean V.O., în vârstă de 29 de ani.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează radiat din circulaţie, de către autorităţile belgiene, din ianuarie 2018.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre acest aspect, autoturismul fiind achiziţionat din Polonia în schimbul sumei de 1.900 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
144

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
109

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
106

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...