Doi bărbați au ajuns la spital grav răniți după ce au fost înjunghiați de doi tineri

Doi bărbați au ajuns la spital grav răniți după ce au fost înjunghiați de doi tineri

Doi bărbați din Botoșani au ajuns la spital în această noapte în stare gravă după ce au fost înjunghiați într-o altercație.

Conflictul a pornit în apropierea unui bar, dar anchetatorii încă nu au stabilit care au fost motivele. Cele două victime au ajuns la spital cu mașina unuia dintre ei și prezentau plăgi înjunghiate în zona toracelui, fiind direcționați către o clinică din Iași.

Incidentul a avut loc în localitatea Costești, la doar câțiva kilometri de municipiul Botoșani. Cele două victime, doi bărbați de 34 și 35 de ani s-au luat la ceartă cu doi tineri de 18 și 19 ani, în apropierea unui bar.

Conflictul a degenerat și s-au luat la bătaie, iar unul dintre tineri a scos la un moment dat un cuțit și i-a înjunghiat pe cei doi bărbați în zona pieptului, apoi a fugit. Cele două victime nu au sunat la 112, ci s-au urcat în mașînă unuia dintre ei și s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe din Botoșani.

După o prima evaluare a medicilor, s-a stabilit că rănile sunt adânci, motiv pentru care au fost direcționați către Iași.

La față locului au ajuns criminalistii și un procuror, iar cei doi tineri au fost identificați și duși la audieri pentru a se stabili de la ce a pornit conflictul. În funcție de gravitatea rănilor și zonele vizate de atacator, polițiștii și procurorii urmează să stabilească și o încadrare juridică, fiind luată în considerare inclusiv o tentativă de omor.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
127

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
93

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
86

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...