Deputatul PSD Răzvan Rotaru: Saga tramvaielor săritoare ale lui Flutur continuă! Nu incompetența administrației PNL pune în pericol viața oamenilor ci forțe nevăzute și neauzite de nimeni!

Deputatul PSD Răzvan Rotaru: Saga tramvaielor săritoare ale lui Flutur continuă! Nu incompetența administrației PNL pune în pericol viața oamenilor ci forțe nevăzute și neauzite de nimeni!

Comunicat:

Deputatul PSD Botoșani, Răzvan Rotaru a reacționat la declarațiile halucinante ale primarului Flutur cu privire la accidentele provocate de deraierea tramvaielor din municipiul Botoșani.

„Cred că domnul Flutur se crede în Războiul Stelelor, cu tramvaie zburătoare coordonate de forțe malefice. Din păcate totul e un teatru ieftin prin care dorește să acopere incompetența dânsului și a liberalilor din conducerea Eltrans. E de noaptea minții declarația primarului municipiului Botoșani cu privire la solicitarea de informații la SRI despre persoane nevăzute de nimeni care au provocat deraierea tramvaielor de mai multe ori în ultimii ani! Lăsați prosteala și apucați-vă de treabă domnule Flutur! Ați promis în 2016 reabilitarea căii de rulare a tramvaielor și zeci de străzi modernizate, restaurarea Teatrului Mihai  Eminescu, investiții în 100 de unități de învățământ, construcție de locuințe noi, extinderea rețelelor de gaze! Unde sunt toate acestea?”, a declarat Răzvan Rotaru.    

Botoșănenii sunt revoltați și au sesizat Primăria Botoșani cu privire la pericolul generat de circulația cu tramvaiele în anumite zonele ale orașului, aspecte tratate într-o manieră științifică-fantastică de primarul Flutur.

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a făcut apeluri repetate către primarului Flutur și conducerea Eltrans cu privire la schimbarea conducerii Eltrans și pentru oprirea circulației tramvaielor și realizarea lucrărilor de reparație sau înlocuire a șinelor cu probleme.

(Comunicat de presă emis de Deputatul PSD Botoșani, Răzvan Rotaru)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
16

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
91

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
12

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...