Declaratii belicoase inaintea Congresului National al PNL!

Declaratii belicoase inaintea Congresului National al PNL!

Liviu Campanu, senator, presedinte PNL Botosani

Senatorul de Botosani Liviu Campanu se afla in plin razboi al declaratiilor publice, cu doar cateva zile inainte de Congresul National al PNL!

Dupa ce, ieri, i-a atacat dur pe deputatul Florin Turcanu si pe prefectul de Botosani, Cristian Roman, astazi, in cadrul unei noi conferinte de presa, presedintele organizatiei PNL Botosani face referiri la anumite interese pe care administratia judetului, in speta prefectul de Botosani, le-ar urmari in legatura cu Vama de la Radauti Prut, o investitie pentru care conducerea judetului solicita de la Guvern circa 200 de miliarde de lei vechi.

"Am auzit ca se lauda cu rezolvarea problemei vamii de la Radauti Prut. Discutiile au inceput de fapt din luna august a anului trecut, cand ministrul de interne de atunci, Cristian David, si premierul Calin Popescu Tariceanu au fost la Radauti Prut, in conditiile in care localitatea fusese afectata de inundatii", a declarat Liviu Campanu.

In viziunea lui Campanu, solutia este foarte simpla pentru deschiderea acelei vami si nu necesita multi bani: cladirea primariei din Radauti Prut este o cladire noua si perfect adaptabila desfasurarii activitatii unei vami, cu unele modificari.

Cat despre administratia locala din Radauti Prut, nu ar mai fi nevoie decat de fonduri pentru construirea unei alte primarii, spune presedintele PNL Botosani.

"Dar ar fi neinteresant pentru domnul Roman sa se zbata sa aduca 20-30 miliarde lei vechi pentru primarie, ca atunci comisionul ar fi infim decat daca ar aduce o promisiune de 150-180 miliarde pentru construirea unei vami de la zero", conchide Campanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ea este Simona, din Botoșani. Iar de profesie, este campioană

astăzi, 12:51
34

Se numește Simona Geanina Radiș și tocmai ce a dus numele României, împreună cu prietena ei, Nicoleta Ancuța Bodnar, în fruntea clasamentului Cupei Mondiale de Canotaj, des...

Trei drumuri modernizate, într-o comună din județ

astăzi, 11:15
513

Trei drumuri din comuna Vorona vor fi modernizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Licitația a fost finalizată. Primăria din Vorona a stabilit constructorul dupa finalizarea...

Ei ne apără de hoți?! 80 de teze de doctorat au dispărut din arhiva Academiei de Poliție!

astăzi, 10:22
277

80 de teze de doctorat susținute în perioada 2011-2016 nu se regăsesc în format electronic în arhiva Academiei de Poliție, iar alte trei teze nu există nici în format tipă...