Declaratii belicoase inaintea Congresului National al PNL!

Declaratii belicoase inaintea Congresului National al PNL!

Liviu Campanu, senator, presedinte PNL Botosani

Senatorul de Botosani Liviu Campanu se afla in plin razboi al declaratiilor publice, cu doar cateva zile inainte de Congresul National al PNL!

Dupa ce, ieri, i-a atacat dur pe deputatul Florin Turcanu si pe prefectul de Botosani, Cristian Roman, astazi, in cadrul unei noi conferinte de presa, presedintele organizatiei PNL Botosani face referiri la anumite interese pe care administratia judetului, in speta prefectul de Botosani, le-ar urmari in legatura cu Vama de la Radauti Prut, o investitie pentru care conducerea judetului solicita de la Guvern circa 200 de miliarde de lei vechi.

"Am auzit ca se lauda cu rezolvarea problemei vamii de la Radauti Prut. Discutiile au inceput de fapt din luna august a anului trecut, cand ministrul de interne de atunci, Cristian David, si premierul Calin Popescu Tariceanu au fost la Radauti Prut, in conditiile in care localitatea fusese afectata de inundatii", a declarat Liviu Campanu.

In viziunea lui Campanu, solutia este foarte simpla pentru deschiderea acelei vami si nu necesita multi bani: cladirea primariei din Radauti Prut este o cladire noua si perfect adaptabila desfasurarii activitatii unei vami, cu unele modificari.

Cat despre administratia locala din Radauti Prut, nu ar mai fi nevoie decat de fonduri pentru construirea unei alte primarii, spune presedintele PNL Botosani.

"Dar ar fi neinteresant pentru domnul Roman sa se zbata sa aduca 20-30 miliarde lei vechi pentru primarie, ca atunci comisionul ar fi infim decat daca ar aduce o promisiune de 150-180 miliarde pentru construirea unei vami de la zero", conchide Campanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Poli Iași 2-1! Marius Croitoru, locul 3, în primul sezon de antrenorat! VIDEO

Luni, 24 Februarie 2020
590

Derby-ul Moldovei s-a jucat luni, de la ora 20:00. Aproximativ 1500 de suporteri au asistat la un derby cu o miză minimă.FC Botoșani a avut lovitura de deschidere. Tot FC Botoșani a avut și p...

Tânăr „drogat” cules de pe stradă. Polițiști au chemat ambulanța

Luni, 24 Februarie 2020
558

Polițiștii locali din cadrul serviciului ordine publică au desfășurat activități pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță pe raza municipiului Botoșani.Astfel, vineri, &icir...

Tânăr din județ, amendat pentru o țigară fumată în parc

Luni, 24 Februarie 2020
689

Patrula Poliției locale care acționa în zona parcului Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani, a intervenit vineri, în jurul orei 15.50, în parcul de  joacă pentru copii din...