Declaratii belicoase inaintea Congresului National al PNL!

Declaratii belicoase inaintea Congresului National al PNL!

Liviu Campanu, senator, presedinte PNL Botosani

Senatorul de Botosani Liviu Campanu se afla in plin razboi al declaratiilor publice, cu doar cateva zile inainte de Congresul National al PNL!

Dupa ce, ieri, i-a atacat dur pe deputatul Florin Turcanu si pe prefectul de Botosani, Cristian Roman, astazi, in cadrul unei noi conferinte de presa, presedintele organizatiei PNL Botosani face referiri la anumite interese pe care administratia judetului, in speta prefectul de Botosani, le-ar urmari in legatura cu Vama de la Radauti Prut, o investitie pentru care conducerea judetului solicita de la Guvern circa 200 de miliarde de lei vechi.

"Am auzit ca se lauda cu rezolvarea problemei vamii de la Radauti Prut. Discutiile au inceput de fapt din luna august a anului trecut, cand ministrul de interne de atunci, Cristian David, si premierul Calin Popescu Tariceanu au fost la Radauti Prut, in conditiile in care localitatea fusese afectata de inundatii", a declarat Liviu Campanu.

In viziunea lui Campanu, solutia este foarte simpla pentru deschiderea acelei vami si nu necesita multi bani: cladirea primariei din Radauti Prut este o cladire noua si perfect adaptabila desfasurarii activitatii unei vami, cu unele modificari.

Cat despre administratia locala din Radauti Prut, nu ar mai fi nevoie decat de fonduri pentru construirea unei alte primarii, spune presedintele PNL Botosani.

"Dar ar fi neinteresant pentru domnul Roman sa se zbata sa aduca 20-30 miliarde lei vechi pentru primarie, ca atunci comisionul ar fi infim decat daca ar aduce o promisiune de 150-180 miliarde pentru construirea unei vami de la zero", conchide Campanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: Incendiu în comuna Lunca

astăzi, 10:14
73

Porțiuni de vegetație uscată din apropierea satului Bâznoasa, din comuna Lunca, au ars, sâmbătă după-amiază, din cauze naturale. Incendiul a fost lichidat de echi...

Budăi, PROVOCARE pentru Rareș Bogdan. Schimb de replici, în direct: „S-a răsturnat căruța cu proști”

astăzi, 09:57
115

Marius Budăi i-a lansat o propunere lui Rareş Bogdan, în direct la România TV. Cei doi au avut un schimb de replici, citat de DCNews.ro.Rareş Bogdan: Vă reamintesc că în ace...

Încă un adevăr: Românii cu venituri mici, taxaţi peste medie, cei bogaţi, sub medie!

astăzi, 09:27
108

Românii cu venituri mici plătesc unele dintre cele mai mari taxe din Europa. Bogații sunt impozitați sub media europeană.România face parte dintre țările care îi taxe...