De mâine se reiau zborurile către Europa. Pe listă sunt 17 țări

De mâine se reiau zborurile către Europa. Pe listă sunt 17 țări

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis, sâmbătă, într-o şedinţă online, că românii care vor sosi din 17 state europene nu vor mai intra în carantină sau autoizolare, iar zborurile către şi dinspre respectivele ţări se vor relua, hotărârea fiind aplicată începând cu 15 iunie.

Zborurile către și dinspre țările care fac obiectul excepției prevăzute la art. 1, se vor relua în condițiile stabilite de HG 394/2020 privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID -19, cu modificările și completările ulterioare.

Iată lista țărilor spre, și dinspre, care se va putea zbura din România:

- Austria

- Bulgaria

- Cehia

- Cipru

- Croația

- Elveția

- Germania

- Grecia

- Islanda

- Letonia

- Liechtenstein

- Lituania

- Malta

- Norvegia

- Slovacia

- Slovenia

- Ungaria

Iată și lista țărilor spre care zborurile rămân suspendate: Belgia, Franța, Italia, Marea Britanie, Olanda, Spania, Turcia, SUA, Iran.

Decizia Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă vine după ce Comisia Europeană a recomandat vineri ridicarea restricțiilor în interiorul Uniunii Europene.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
176

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
261

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
115

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...